Μεγάλη ήταν η κινητοποίηση της αστυνομίας για τη σύλληψη των 4 ανδρών με βάση τα νέα εντάλματα που εκδόθηκαν χτές από τις δικαστικές αρχές για την υπόθεση του βιασμού και της μαστροπείας σε βάρος της 12χρονης από τον Κολωνό.

Τα 4 νέα πρόσωπα προέκυψαν μετά την τέταρτη κατάθεση της 12χρονης που τους αναγνώρισε ως τους ανθρώπους που την βίασαν.

Όλοι τους άνθρωποι κοινοί , υπεράνω υποψίας και γονείς ανήλικων παιδιών. Ένας πετυχημένος προπονητής ποδοσφαιρικών ακαδημιών, ένας υπεύθυνος σε σούπερ μάρκετ, ένας υπάλληλος ασφαλείας και ένας ηλεκτρολόγος σε πλοία, είναι τα 4 νέα πρόσωπα που κατηγορούνται σε βαθμό κακουργήματος για βιασμό της 12χρονης και ανεβάζουν τον αριθμό των κατηγορουμένων της υπόθεσης σε 10.

Τελευταίος συνελήφθη ο 43χρονος ηλεκτρολόγος πλοίων, ο οποίος κρυβόταν σε μια προσπάθεια να αποφύγει τη σύλληψη αλλά οι αστυνομικοί τον εντόπισαν στην Κόρινθο.


Ο 43χρονος, ήταν μάλιστα ένας από αυτούς που παρουσιάστηκαν αυτοβούλως στο «Ανηλίκων» της Ασφάλειας Αττικής και είχε πει ότι απλά συνομιλούσε με την ανήλικη, μέσω της διαδικτυακής εφαρμογής, χωρίς να έχει συναντηθεί. Όμως τα στοιχεία που προέκυψαν από την ανάλυση των Εγκληματολογικών Εργαστηρίων της ΕΛ.ΑΣ και η αναγνώριση από το θύμα τον διέψευσαν και οδήγησαν στην έκδοση του εντάλματος.

Ως προς τους υπόλοιπους συλληφθέντες, πρόκειται τον Σ.Α, 39 ετών, συνοδό ασφαλείας από το Νέο Ηράκλειο, διαζευγμένο και πατέρα ενός αγοριού 9 ετών, τον Ι.Δ, 35 ετών εισοδηματία από τον Κορυδαλλό και τον 56χρονο Α.Μ από το Ίλιον, έγγαμο πατέρα ενός παιδιού 10 ετών, υπάλληλο σε σούπερ μάρκετ.

Όσον αφορά στον 55χρονο προπονητή ποδοσφαίρου που έχει συλληφθεί για την υπόθεση, πήγε στον εισαγγελέα και έλαβε προθεσμία να απολογηθεί την προσεχή Δευτέρα.

Ο 55χρονος προπονητής έχει διατελέσει τεχνικός διευθυντής ακαδημιών ποδοσφαίρου ενώ πρόσφατα διηύθυνε ομάδα 6Χ6 Futsal σε ευρωπαϊκό τουρνουά που διοργανώθηκε στην Τσεχία.

Ο 55χρονος προπονητής είχε παρουσιαστεί στην Υποδιεύθυνση Προστασίας Ανηλίκων, είχε καταθέσει ενόρκως και στη συνέχεια αφέθηκε ελεύθερος.

Ο συλληφθείς φέρεται να είχε γνωρίσει την ανήλικη μέσω του Blindchat, να συναντήθηκε μαζί της και να τη βίασε τουλάχιστον μια φορά έναντι αμοιβής.

Και οι τέσσερις άνδρες κατηγορούνται για γενετήσιες πράξεις με ανήλικο, αδίκημα σε βαθμό κακουργήματος που επισύρει ποινή κάθειρξης μέχρι 10 χρόνια.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook