Οι δύο από τους τέσσερις άνδρες που συνελήφθησαν μετά τη νέα κατάθεση της 12χρονης, που έπεσε θύμα βιασμού στον Κολωνό, θα προσέλθουν για να απολογηθούν στην ανακρίτρια.

Ανθρωποκυνηγητό εξαπέλυσε η αστυνομία, προκειμένου να συλλάβει τον 43χρονο ηλεκτρολόγο που εργάζεται σε πλοία και κατηγορείται για βιασμό της 12χρονης.

Ο 43χρονος εντοπίστηκε και συνελήφθη σε σπίτι που είχε νοικιάσει στο Λέχαιο Κορινθίας, και σήμερα θα απολογηθεί στον ανακριτή, ενώ θεωρείται πιθανό να ζητήσει και νέα προθεσμία.

Στον ανακριτή θα προσέλθει και ο 55χρονος προπονητής ποδοσφαίρου.

Για την Τετάρτη είναι προγραμματισμένο να περάσουν από τον Ανακριτή και τον Εισαγγελέα, ο 39χρονος και ο 35χρονος, δηλαδή, ο υπάλληλος σούπερ μάρκετ και ο σεκιουριτάς, που επίσης αναγνωρίστηκαν από την 12χρονη ως οι άνδρες που την βίασαν με ραντεβού που έκλεινε ο Ηλίας Μίχος ήδη προφυλακισμένος.

Όσον αφορά στον 43χρονο φέρεται να έχει βιάσει την 12χρονη 3 φορές και έχει βρεθεί πληθώρα υλικού πορνογραφικού περιεχομένου στο σπίτι του.

Η κατηγορία που αντιμετωπίζουν οι άνδρες που βίασαν την 12χρονη είναι για γενετήσιες πράξεις με ανήλικο και η ποινή που επισύρει είναι 10 χρόνια.

Σύμφωνα με πληροφορίες ετοιμάζονται άλλα δύο εντάλματα σύλληψης.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook