Στις φυλακές θα οδηγηθεί ο 28χρονος ποδοσφαιριστής Δημήτρης Κραβαρίτης ο οποίος απολογήθηκε ενώπιον του στρατιωτικού ανακριτή Ιωαννίνων για ασέλγεια σε βάρος ενός 4χρονου αγοριού στο Αγρίνιο.

Ο 28χρονος Δημήτρης Κραβαρίτης, που κατηγορείται για γενετήσιων πράξεων σε βάρος του 4χρονου  στο σπίτι του στο Αγρίνιο, σύμφωνα με το το STAR κρατείται στην Ασφάλεια Ιωαννίνων και θα μεταχθεί στις φυλακές Γρεβενών.

Τα στοιχεία του δημοσιοποιήθηκαν με εισαγγελική διάταξη πριν από μερικές εβδομάδες μετά την αποκάλυψη της ασέλγειας σε βάρος του 4χρονου αγοριού στο Αγρίνιο , το οποίο είχε νταντά την μητέρα του κατηγορούμενου και τώρα διερευνάται ο ρόλος καθώς υπάρχουν υπόννοιες ότι το ανήλικο κακοποιείτο σεξουαλικά με την ανοχή της.

Η υπόθεση αποκαλύφθηκε από τη στάση του 4χρονου αγοριού , το οποίο πάθαινε πανικό όταν κάποιος προσπαθούσε να το αγκαλιάσει ή έβλεπε παρόμοιες σκηνές, ενώ το σήμα κινδύνου εξέπεμψαν και οι ζωγραφιές του.

Όπως αναφέρει το agriniopress.gr, 0 28χρονος πιθανότατα θα αντιμετωπίσει και την κακουργηματική κατηγορία της κατοχής πορνογραφικού υλικού ανηλίκων, που βρέθηκε σε λάπτοπ, που διατηρούσε στην οικία του.

Το υλικό αυτό φέρεται να περιλαμβάνει πορνογραφικές φωτογραφίες ενηλίκων με αγόρια κάτω των 10 ετών και είναι σοκαριστικού περιεχομένου.

Το συγκεκριμένο στοιχείο θεωρείται ιδιαίτερα επιβαρυντικό και ο ίδιος αλλά ενδεχομένως και η μητέρα του θα κληθούν να δώσουν εξηγήσεις για την ύπαρξη αυτών των φωτογραφιών, καθώς είχαν κοινή χρήση του λάπτοπ. Τη διαδικασία για την περίπτωση αυτή θα αναλάβει η Εισαγγελία του Αγρινίου.

Αντίθετα, την περίπτωση της κακοποίησης έχει αναλάβει η στρατιωτική δικαιοσύνη, μιας και οι γενετήσιες πράξεις φέρεται να διαπράχθηκαν όσο ο 28χρονος ήταν στρατιώτης, μεταξύ Μαρτίου-Μαϊου του 2021.

Σε κάθε περίπτωση, η αποκάλυψη του πορνογραφικού υλικού κρίνεται ως ιδιαιτέρως επιβαρυντική για τον νεαρό και ισχυροποιεί τις καταγγελίες της οικογένειας του 4χρονου για τα «αρρωστημένα ένστικτα» του 28χρονου.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook