Μία ακόμη διακοπή στη δίκη του ντράμερ Γιώργου Γιαννόπουλου, ο οποίος κατηγορείται για τέσσερις καταγγελίες σεξουαλικής κακοποίησης κοριτσιών, την περίοδο 2007-2015.

Η δίκη του Γιώργου Γιαννόπουλου για σεξουαλική κακοποίηση τεσσάρων ανήλικων κοριτσιών, γίνεται στροι Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο, το οποίο απόφάσισε και την παράταση της προφυλάκισης του κατηγορουμένου για ακόμα έξι μήνες.

Αυτή τη φορά η δίκη διεκόπη λόγω κωλύματος του συνηγόρου υπεράσπισης, γεγονός που προκάλεσε την έντονη αντίδραση από την πλευρά των θυμάτων.

«Αυτό είναι εμπαιγμός»

«Εγώ μπορώ όποτε πείτε, κύριε Πρόεδρε. Δεν μπορεί να συνεχίζεται αυτό. Είχε δεσμευτεί ότι θα έρθει και θα αρχίσει σήμερα η δίκη ο συνήγορος υπεράσπισης. Μπορεί έστω και δύο ώρες να έρθει να μας τιμήσει ο συνάδελφος. Αυτό είναι εμπαιγμός» τόνισε στο δικαστήριο ο δικηγόρος των θυμάτων, Παναγιώτης Παπαϊωάννου.

Η δίκη θα συνεχιστεί στις 22 Δεκεμβρίου.

Ο Γιώργος Γιαννόπουλος αντιμετωπίζει τις κατηγορίες της κατάχρησης ανηλίκου και των γενετήσιων πράξεων με ανήλικο, τις οποίες φέρεται να τέλεσε εις βάρος των τεσσάρων κοριτσιών κατά το χρονικό διάστημα 2007-2015 σε κάμπινγκ της Ηλείας όπου παραθέριζε.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook