Σοκάρουν τα νέα στοιχεία που βλέπουν το φώς της δημοσιότητας για τον 44χρονο προπονητή που κατηγορείται για το βιασμό πέντε ανήλικων κοριτσιών που ήταν μαθήτριες του.

Σε βάρος του προπονητή τάε κβον ντο, στην Ηλιούπολη, ασκήθηκε ποινική δίωξη για βιασμό κατά συρροή, κατάχρηση ανηλίκων σε ασέλγεια, παραβίαση προσωπικών δεδομένων, προμήθεια και κατοχή ναρκωτικών. Οι βιασμοί των ανήλικων κοριτσιών έγιναν όταν ήταν 12 έως 16 ετών.

Ο παιδόφιλος προπονητής είχε σχέδιο για να προσεγγίζει τις ανήλικες καθώς τους έλεγε ότι έχουν προσόντα για το συγκεκριμένο άθλημα, τις έπειθε να πάνε στη σχολή του, της βίαζε και μετά τους ασκούσε ψυχολογική βία και εκβιασμό για να μην αποκαλύψουν τις αποτρόπαιες πράξεις του.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ που προβλήθηκε στην εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου, στον Alpha η αποκάλυψη της δράσης του έγινε όταν 19χρονες σήμερα κοπέλες που υπήρξαν στο παρελθόν μαθήτριες του προπονητή συναντήθηκαν και η μία εξ’ αυτών κουβαλώντας αυτό το βάρος επί χρόνια εκμυστηρεύτηκε στην άλλη κοπέλα ότι είχε πέσει θύμα βιασμού του προπονητή τους. Η φίλη της νεαρής που αποκάλυψε το βιασμό της εξεπλάγη αποκαλύπτοντας ότι και η ίδια είχε πέσει θύμα βιασμού από τον γυμναστή τους.

Οι δύο κοπέλες έμαθαν και για τις άλλες τρεις μαθήτριες θύματα βιασμού του προπονητή και αποφάσισαν πριν λίγες ημέρες, όλες μαζί να πάνε στην Ασφάλεια και στη Διεύθυνση Ανηλίκων και να τον καταγγείλουν.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ που προβλήθηκε στο T-Live ο προπονητής-βιαστής σε βάρος του οποίου ασκήθηκε κακουργηματική δίωξη, ξεκίνησε την αποτρόπαια δράση του το 2009, βάσει καλά οργανωμένου σχεδίου
Κατά τις ίδιες πληροφορίες έβρισκε μόνος του μαθήτριες που δεν είχαν καμία σχέση με την πολεμική τέχνη που δίδασκε και τις έπειθε να πάνε για μάθημα στη σχολή του. Το πρώτο διάστημα δεν τους επιτίθετο, προσπαθούσε με κάθε τρόπο να κερδίσει την εμπιστοσύνη τους. Ηταν τέτοια η σχέση που έχτιζε με τις μαθήτριες και τις οικογένειές τους που τον καλούσαν για φαγητό στο σπίτι τους, ακόμη και στις καλοκαιρινές τους διακοπές.

Όταν έφθανε η στιγμή που είχε κερδίσει πλήρως την εμπιστοσύνη τους, βίαζε τα κορίτσια.

Μάλιστα, κατά τις ίδιες πληροφορίες ο προπονητής-βιαστής τούς ασκούσε ψυχολογικό πόλεμο λέγοντάς τους: «Αν μιλήσετε για αυτό που έγινα θα αυτοκτονήσω και θα είστε εσείς υπεύθυνες».

Το σχέδιο ήταν τέτοιο που κατάφερνε να κάνει όλα τα κορίτσια τα οποία βίαζε να πιστεύουν ότι τον έχουν ερωτευτεί. Είναι χαρακτηριστικό ότι ένα από τα κορίτσια που είχαν πέσει θύματά του έλεγε κατόπιν ότι ένιωθε ότι ήταν ο θεός της.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook