Στα δικαστήρια του Πειραιά οδηγήθηκε με δρακόντεια μέτρα ασφαλείας ο 25χρονος που δολοφόνησε με δύο σφαίρες στο κεφάλι την 19χρονη σύντροφο του στο σπίτι της στον Πειραιά.

Ο 25χρονος , αλβανικής καταγωγής, δράστης της δολοφονίας, παραδόθηκε μόνος του στους αστυνομικούς του τμήματος του Δημοτικού Θεάτρου στον Πειραιά, λέγοντας τους «πυροβόλησα τουλάχιστον μια φορά τη σύντροφο μου, την σκότωσα…»

Ο δράστης πυροβόλησε την 19χρονη εξ επαφής δύο φορές στο κεφάλι , ενώ η κοπέλα ήταν στον καναπέ και ισχυρίστηκε στους αστυνομικούς πως ήταν υπό την επήρεια ναρκωτικών ουσιών.

Ο 24χρονος φέρεται να ζήλευε παθολογικά την 19χρονη κοπέλα και η αρρωστημένη ζήλεια του όπλισε το χέρι.

Λίγη ώρα πριν το φόνο ή λίγο μετά με ανάρτησή του στα social media έδειξε το κυνικό πρόσωπο του γράφοντας:

«Αδυναμίες…. Δεν είχες καμία. Είχα μια… Αγαπούσα» έγραψε ο 24χρονος.

«Της φώναζε συχνά»
Οι γείτονες λένε πως η άτυχη κοπέλα ήταν χαμηλών τόνων, αθόρυβη, ενώ ο 24χρονος φώναζε συχνά.
«Την έβλεπα να μπαινοβγαίνει. Ήταν συχνά εδώ. Ο 24χρονος ήταν γενικά δραστήριος: φωνές, κόσμος… Την προηγούμενη εβδομάδα άκουσα μια φασαρία. Η κοπέλα ήταν πολύ κλειστή, πολύ μαζεμένη», είπε γειτόνισσα του ζευγαριού, μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star.

Η δολοφονία σημειώθηκε τα ξημερώματα του Σαββάτου, όταν η 19χρονη κοπέλα γύρισε στο σπίτι της στην οδό Βάμβα 18 στον Πειραιά. Εκείνη δούλευε σε μπαρ στην Καλλιθέα και εκείνος, μπάρμαν, σε νυχτερινό μαγαζί στον Πειραιά και οι εντάσεις στη σχέση τους ήταν συχνές, σύμφωνα με αστυνομικές πηγές. Ο 25χρονος δράστης, αφού πυροβόλησε και σκότωσε με δύο σφαίρες στο κεφάλι τη σύντροφό του, έκρυψε το όπλο στην κατάψυξη και στη συνέχεια παραδόθηκε.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook