Τον ασκό του Αιόλου φαίνεται πώς άνοιξε η υπόθεση με την Κιβωτό Κόσμου και τα οικονομικά στοιχεία που έχουν τεθεί στο μικροσκόπιο των ερευνών, μετά τις καταγγελίες που προκαλούν σόκ.

Στο πλαίσιο αυτό και για να αποκατασταθεί η εμπιστοσύνη των πολιτών οι ελληνικές ελεγκτικές αρχές φαίνεται πως ξεκινούν έρευνες και σε άλλες μεγάλες φιλανθρωπικές οργανώσεις και ΜΚΟ που εισπράττουν μεγάλες δωρεές.

Προκειμένου να αρχίσει να αποκαθίσταται η εμπιστοσύνη των πολιτών απέναντι στις μεγάλες φιλανθρωπικές και μη κυβερνητικές οργανώσεις, μετά τις τρανταχτές αποκαλύψεις για την «Κιβωτό του Κόσμου», προχωρούν σε ελέγχους και σε άλλες οργανώσεις, μία εξ’ αυτών είναι και το «Χαμόγελο του Παιδιού», σύμφωνα με το «Βήμα της Κυριακής».

Σύμφωνα με τα αποκαλυπτικά στοιχεία που θα παρουσιάσει αύριο η εφημερίδα «Το Βήμα της Κυριακής» οι αρχές εστιάζουν στα οικονομικά στοιχεία του οργανισμού και ωθούνται στην έρευνα από τις μεγάλες δωρεές της τάξεως των 10 έως 14 εκατομμυρίων ετησίως, τα σημαντικά πλεονάσματα των 6 εκατομμυρίων, αλλά και τα 230 ακίνητα.

Σημειώνεται ωστόσο ότι το «Χαμόγελο του Παιδιού», σε αντίθεση με την Κιβωτό του Κόσμου, δημοσιοποιεί  αναλυτικά  όλες τις  οικονομικές δραστηριότητες ώστε να μην υπάρχει καμία σκιά.

Δείτε το ρεπορτάζ του MEGA

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook