Ο περιβόητος «Μιχάλης» που φέρεται να έκλεινε ραντεβού σε άνδρες που βίαζαν τη 12χρονη στον Κολωνό, ταυτοποιήθηκε και αναμένεται να συλληφθεί.

Στην έκδοση ενός ακόμη εντάλματος σύλληψης για την υπόθεση της 12χρονης από τον Κολωνό, προχώρησαν σύμφωνα με πληροφορίες οι αρμόδιες δικαστικές αρχές. Το ένταλμα εκδόθηκε για τη σύλληψη του περιβόητου «Μιχάλη» και είναι το όγδοο που έχει εκδοθεί για τη συγκεκριμένη υπόθεση, για την οποία έχουν προφυλακιστεί συνολικά 10 άτομα ανάμεσα τους η μητέρα της 12χρονης αλλά και 53χρονος επιχειρηματίας Ηλίας Μίχος που είχε πρωταγωνιστικό ρόλο στους βιασμούς της 12χρονης από τον ίδιο αλλά και τους «πελάτες» που της έκλεινε.

Το πρόσωπο για το οποίο εκδόθηκε το νέο ένταλμα σύλληψης φέρεται να έπαιξε κομβικό ρόλο στην υπόθεση.
Σύμφωνα με πληροφορίες, στο «στόχαστρο» των δικαστικών αρχών έχει μπει ο επονομαζόμενος «Μιχάλης», ο οποίος φέρεται να συνόδευε την ανήλικη στα αυτοκίνητα των βιαστών της ενώ εμφανίζεται να της έκλεινε και ραντεβού με «πελάτες» όπως ο προφυλακισμένος Ηλίας Μίχος.

Η «δράση» του «Μιχάλη» αποκαλύπτεται μέσα από τις καταθέσεις της 12χρονης καθώς εμφανίζεται να παροτρύνει το παιδί να «υπακούει» μόνο στον ίδιο και τον Ηλία Μίχο, της έκλεινε ραντεβού σε ξενοδοχεία τα οποία εκείνη αρνούνταν, ενώ την πίεζε να πηγαίνει σε ραντεβού.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook