Απίστευτη υπόθεση ομαδικού βιασμού ενός 15χρονου αγοριού από συνομιλήκους του, οι οποίοι μάλιστα τραβούσαν σε βίντεο τις αποτρόπαιες σκηνές της κακοποίησης του αγοριού.

Η ομάδα των 8 ανηλίκων , για έναν ολόκληρο μήνα, κακοποιούσε και βίαζε τον συνομήλικο τους και μάλιστα, τραβούσαν σε βίντεο την κτηνωδία και τη διακινούσαν σε τρίτα πρόσωπα. Η υπόθεση κρίνεται από τους αξιωματικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Αθηνών ως σοβαρή.

Οι δράστες του ομαδικού βιασμού ήταν όλοι μια παρέα, μαθητές της Α’ Λυκείου, σε σχολείο στο Ίλιον.

Το πρωί της Τετάρτης συνελήφθησαν οι έξι ανήλικοι ενώ σε βάρος ακόμη δύο ανηλίκων, τα στοιχειά των οποίων έχουν ταυτοποιηθεί, σχηματίστηκε δικογραφία -κατά περίπτωση- για συμμορία που διέπραξε βιασμό, κατά συναυτουργία και κατ’ εξακολούθηση, πορνογραφία ανηλίκων καθώς και για παράβαση των νομοθεσιών για τα ναρκωτικά και τα όπλα.

Όπως προέκυψε από την έρευνα η κακοποιητική δράση εκ μέρους των μαθητών γινόταν τουλάχιστον από αρχές Νοεμβρίου 2022 έως και αρχές Δεκεμβρίου 2022, σε βάρος του ανηλίκου.

Οι βιασμοί γίνονταν σε ένα εγκαταλελειμμένο σπίτι στη γειτονιά που ζούσαν οι μαθητές, με χρήση αντικειμένων (και συγκεκριμένα με σκουπόξυλο) και οι δράστες ασκούσαν παράλληλα πολύ άγριο μπούλινγκ στο θύμα για να μη μιλήσει. Το παιδί έζησε απίστευτα μαρτύρια και κάποια στιγμή δεν άντεξε και μίλησε στην οικογένειά του.

Όπως αναφέρει η ανακοίνωση της Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη:
Από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Αθηνών συνελήφθησαν πρωινές ώρες προχθές, Τετάρτη, 21 Δεκεμβρίου 2022, έξι (6) ανήλικοι για υπόθεση βιασμού ανηλίκου.

Σε βάρος τους, καθώς και σε βάρος ακόμη δύο ανηλίκων, τα στοιχειά των οποίων έχουν ταυτοποιηθεί, σχηματίστηκε δικογραφία -κατά περίπτωση- για συμμορία που διέπραξε βιασμό, κατά συναυτουργία και κατ’ εξακολούθηση, πορνογραφία ανηλίκων καθώς και για παράβαση των νομοθεσιών για τα ναρκωτικά και τα όπλα.

Τις πράξεις αυτές κατηγορούνται ότι διέπραξαν τουλάχιστον από αρχές Νοεμβρίου 2022 έως και αρχές Δεκεμβρίου 2022, σε βάρος ανηλίκου.

Σε έρευνες που πραγματοποιήθηκαν στις οικίες τους βρέθηκαν και κατασχέθηκαν κινητά τηλέφωνα, ζυγαριά ακριβείας, νάιλον συσκευασία με 5,12 γραμμάρια κάνναβη, μεταλλικός τρίφτης με υπολείμματα κάνναβης καθώς και άλλα αντικείμενα που σχετίζονται με την υπόθεση.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον αρμόδιο Εισαγγελέα, ενώ οι έρευνες για την ταυτοποίηση και άλλων μελών της συμμορίας συνεχίζονται.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook