Συγκλονίζει ο πατέρας του 2,5 ετών κοριτσιού: Οι γιατροί δίνουν 1% πιθανότητα να ζήσει (βίντεο)
Συγκλονίζει ο πατέρας του μόλις 2,5 ετών κοριτσιού, που δίνει μάχη για την ζωή του, διασωληνωμένο στην ΜΕΘ, λόγω επιπλοκών από τον κορωνοϊό.
Το παιδί κόλλησε τον κορωνοϊό από την μητέρα του και νοσηλεύεται στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Νοσοκομείου Παίδων «Παναγιώτης και Αγλαΐα Κυριακού».
Μιλώντας στον ΑΝΤ1 και στην εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα», ο πατέρας του παιδιού είπε ότι οι γιατροί του ανακοίνωσαν πως το παιδί έχει 1% πιθανότητες να καταφέρει να κρατηθεί στην ζωή, καθώς οι επιπλοκές από τον κορονοϊό, διαλύουν σταδιακά το νευρικό του και άλλα συστήματα του οργανισμού της μικρούλας.
«Το παιδί από τον κορονοϊό, έχει μαζέψει υγρό στο κρανίο. Η φλεγμονή δεν είναι στο δεξί ή στο αριστερό ημισφαίριο, αλλά είναι στον κεντρικό άξονα του κρανίου και δεν μπορούν οι γιατροί να κάνουν κάτι για αυτό. Παραλύει το νευρικό σύστημα του παιδιού σιγά – σιγά. Το παιδί είναι δυνατό, αντέχει η καρδούλα του» είπε με δάκρυα στα μάτια ο πατέρας του κοριτσιού, λέγοντας πως προσεύχονται όλοι για να ζήσει.
Ο πατέρας, μιλώντας με λυγμούς, ευχαρίστησε τους γιατρούς στο Νοσοκομείο Κορίνθου και όλους όσοι προσεύχονται μαζί με την οικογένεια για να καταφέρει το κοριτσάκι να κερδίσει την μάχη για την ζωή του.
Αρχικώς το παιδί μεταφέρθηκε, σε σοβαρή κατάσταση, στο Νοσοκομείο Κορίνθου.
Το περιστατικό αντιμετωπίστηκε άμεσα από τους γιατρούς του νοσοκομείου, που πάλευαν για τρεις ολόκληρες ώρες προκειμένου να το σώσουν, όπως ενημέρωσε σε σχετική ανακοίνωσή της η ΠΟΕΔΗΝ, η οποία τονίζει ότι το παιδί δεν αντιμετώπιζε άλλα προβλήματα υγείας.
Το παιδί διασωληνώθηκε και κρίθηκε αναγκαία η διακομιδή του στην ΜΕΘ του Νοσοκομείου Παίδων, στην Αθήνα.
Ολες οι Ειδήσεις
- Παναθηναϊκός – Κηφισιά 3-1: Πρωτιά με τριάρα και 3/3 – Δείτε τα highlights του αγώνα
- Γιώργος Μαζωνάκης: Ήθελε αλλά δεν πρόλαβε να συντάξει διαθήκη, η οικογένειά του θα κληρονομήσει τη περιουσία του
- Αστέρας Τρίπολης – Άρης 1-1: Μοιρασιά στην πρεμιέρα των δύο στο Superbet Κύπελλο Ελλάδας
- Συνελήφθησαν οι δύο γιατροί για τον θάνατο του Γιώργου Μαζωνάκη με την κατηγορία της θανατηφόρας έκθεσης
- Γιώργος Μαζωνάκης: Βίντεο αποκαλύπτει ότι ήταν τρείς ώρες στην κλινική – Είχε ξεκινήσει η πλασμαφαίρεση όταν έπαθε την ανακοπή – Τα στοιχεία που «έκαψαν» τους δύο γιατρούς
- «ΓΚΑΖΙ ΘΕΛΕΙ»: Η περιπέτεια αρχίζει… εκεί όπου τελειώνει ο δρόμος – Η νέα ταξιδιωτική εκπομπή του OPEN με τους GreekAdventureRiders
- Το ντέρμπι ΠΑΟΚ-Άρης και τα σημαντικά μάτς της 4ης αγωνιστικής παίζονται στον αέρα του bwinΣΠΟΡ FM 94,6
- «Δύο μαύρα πουκάμισα»: Γνωρίστε τους τρείς βασικούς χαρακτήρες της νέας δραματικής σειράς του MEGA – Πρεμιέρα στις 20 Σεπτεμβρίου
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr
Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook