Ηράκλειο: 85χρονος πέθανε λίγα λεπτά μετά τον εμβολιασμό
Ένας 85χρονος πέθανε στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ηρακλείου λίγα λεπτά μετά τον εμβολιασμό του.
Ο άτυχος ηλικιωμένος καθόταν στην αναμονή μετά τον εμβολιασμό και ξαφνικά έπεσε κάτω. Οι γιατροί έτρεξαν έγινε ανάταξη και πριν προλάβουν να τον μεταφέρουν στη ΜΕΘ, υπέστη δεύτερη ανακοπή και πέθανε.
Η πρώτη εκτίμηση που γίνεται είναι ότι ο θάνατός του οφείλεται σε άλλους λόγους, δεν σχετίζεται με τον εμβολιασμό, ούτε οφείλεται σε αλλεργικό αναφυλακτικό σοκ.
Συγκεκριμένα εκτιμούν ότι πρόκειται για αιφνίδιο θάνατο που συνέπεσε χρονικά με τον εμβολιασμό, σημειώνοντας ότι επιστημονικά δεν έχει παρατηρηθεί ποτέ θάνατος μετά από οποιοδήποτε εμβολιασμό.
Πάντως για να διαπιστωθούν τα ακριβή αίτια του θανάτου, ζητήθηκε κατεπείγουσα ιατροδικαστική εξέταση από τους γιατρούς του ΠΑΓΝΗ.
Ολες οι Ειδήσεις
- Μαριαλένα Ρουμελιώτη: Η συγκινητική εξομολόγηση για τη γέννηση του γιου της και το πρόβλημα υγείας
- Σεισμός 5,3 Ρίχτερ ανοιχτά της Μεθώνης – Σε επιφυλακή οι Αρχές – Τι λένε οι σεισμολόγοι
- Έξαλλος ο Τραμπ με τον Νετανιάχου: «Δεν έχει γ@@@@@νη κρίση» – «Του το έδωσα να το καταλάβει» – «Η συμφωνία με το Ιράν εξακολουθεί να ισχύει»
- Ελένη Μενεγάκη – Μάκης Παντζόπουλος: Ερωτευμένοι σε καλοκαιρινή εξόρμηση – Δείτε τις φωτογραφίες
- Δέσποινα Βανδή: Το ξεσηκωτικό video clip για το νέο τραγούδι της «Να με αγαπάς»
- Κάβουρα: «Ένα ζευγάρι πρέπει να δημιουργεί π@ρνο μαζί» – Απάντησε σε σεξουαλικές ερωτήσεις του Λάγιου και τον …κόμπλαρε! (Βίντεο)
- Φαίη Σκορδά: Η πρώτη κοινή φωτογραφία με τον σύντροφό της, Αλέξανδρο Αθανασιάδη που δημοσίευσε
- Γιώργος Μυλωνάκης: Πήρε εξιτήριο από το κέντρο αποκατάστασης – Επιστρέφει στο σπίτι του – Από Δευτέρα στη δουλειά της και η σύζυγος του
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr
Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook