Απίστευτη κτηνωδία με νεογέννητα κουταβάκια στην Σπάρτη.

Ανήμερα των Θεοφανίων αποτροπιασμό προκαλούν οι εικόνες με τα νεκρά κουτάβια που κάποιος παράτησε σε ορεινή περιοχή της Σπάρτης και πέθαναν από το κρύο.

Η σελίδα “Smart Paws – Save A Stray” αναφέρει σε ανακοίνωσή της: «Η Κατερίνα μας είναι κλεισμένη στο σπίτι, με covid και είπε αυτολεξεί: «Επειδή ακόμα να συνέλθω απο αυτό που είδα. Κάποιος άνθρωπος θεωρεί οτι αν βάλει νεογέννητο πλάσμα χωρίς τη μαμά του σε ενα τελάρο με πετσετουλα απο κάτω, θα ζήσει; Είτε ειναι σκυλι, είτε άνθρωπος είτε κλωσσοπουλο;

Αυτός ο άνθρωπος έχει παιδιά; Ψηφίζει; Μπορεί να κοιμηθεί; Χρησιμοποιούμε τα λόγια της γιατί όλους μας μας εκφράζει. Στη Σπάρτη η κατάσταση είναι ανεξέλεγκτη. Δεν ξέρουμε αν υπάρχει σωτηρία. Λυπούμαστε πολύ που το 2023 συνεχίζουν να συμβαίνουν τόσο άσχημα πράγματα και που πρέπει να εξηγούμε στα παιδιά που γνωρίζουμε τι σημαίνουν όλα αυτά.

Αφέθηκαν αργά το βράδυ στο βουνό όπου η θερμοκρασία είναι πάρα πολύ χαμηλή γιατί νωρίτερα η Δήμητρα που είχε επισκεφθεί το σημείο για να ταΐσει αδεσποτακι εννοείται πως δεν είχε δει αυτό το τελάρο. Εννοείται πως δεν κατάφεραν κάτω απ’ το ψύχος να επιβιώσουν τη νύχτα. Κάθε μέρα ντρεπόμαστε που συγκαταλεγομαστε στο ίδιο είδος».

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook