Η Εύα Καϊλή χτες το απόγευμα συναντήθηκε με την 22 μηνών κόρη της , την οποία είχε να δεί εδώ και ένα μήνα, από την ημέρα δηλαδή που συνελήφθη στο σπίτι της στις Βρυξέλλες για το σκάνδαλο του Κατάρ.

Η ιταλική εφημερίδα La Repubblica.αποκαλύπτει λεπτομέρειες από την πρώτη συνάντηση της Εύας Καϊλή με την κόρη της στις φυλακές Χάρεν, όπου κρατείται για την εμπλοκή της στο σκάνδαλο του Κατάρ

Στο δημοσίευμα σημειώνεται ότι την κόρη της Εύας Καϊλή πήγε στις φυλακές όπου κρατείται η μητέρα της, ο παππούς της – και πατέρας της Ελληνίδας ευρωβουλευτή – στις 16:20 το απόγευμα της Παρασκευής και αναχώρησαν τρεις ώρες αργότερα στις 19:20.

Ο Αλέξανδρος Καϊλής και η περίπου 2 ετών κόρη της Εύας Καϊλή έφτασαν με ταξί στις φυλακές Χάρεν που βρίσκονται σε απόσταση λίγων χιλιομέτρων από τις Βρυξέλλες.

Η ιταλική εφημερίδα σημειώνει πως η Ελληνίδα ευρωβουλευτής ήταν χαρούμενη με την επίσκεψη της μικρής ενώ πιθανότατα τις επόμενες ημέρες το κοριτσάκι θα ξαναεπισκεφθεί τη μαμά της στις φυλακές. «Το δωμάτιο ήταν ωραίο και δεν θύμιζε σε κάτι φυλακή », γράφει η La Repubblica.

«Μητέρα και κόρη έπαιξαν μαζί για περίπου 2 ώρες και 20 λεπτά», αναφέρεται επίσης στο δημοσίευμα.

Υπενθυμίζεται ότι το πρώτο αίτημα της Εύας Καϊλή να συναντήσει την κόρη της είχε απορριφθεί για λόγους, σύμφωνα με τη La Repubblica, που έχουν να κάνουν με το μειωμένο αριθμό προσωπικού στις φυλακές Χάρεν κατά την περίοδο των εορτών καθώς για μια τέτοια συνάντηση απαιτείται η παρουσία δύο ψυχολόγων.

Αντίθετα ο εκ των συνηγόρων της Εύας Καϊλή σε συνεντεύξεις του Μιχάλης Δημητρακόπουλος είχε υποστηρίξει ότι οι βελγικές δικαστικές αρχές απέρριψαν το αίτημα να δεί την κόρη της για να την πιέσουν και να «σπάσει» ώστε να «μιλήσει» για όσα τυχόν ξέρει για το σκάνδαλο του Κατάρ.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook