Μπεκατώρου: Σας ευχαριστώ για τη συμπαράσταση… Η υπόθεσή μου δεν είναι μεμονωμένο περιστατικό

Την ευγνωμοσύνη της «για τα αναρίθμητα μηνύματα υποστήριξης και συμπαράστασης» που λαμβάνει εκφράζει η Σοφία Μπεκατώρου με ανάρτησή της στο Facebook.
Ολόκληρη η ανάρτηση της Σοφίας Μπεκατώρου:
«Θέλω να εκφράσω την ευγνωμοσύνη μου για τα αναρίθμητα μηνύματα υποστήριξης και συμπαράστασης που λαμβάνω σε μια στιγμή δοκιμασίας για μένα και την οικογένειά μου. Με συγκινούν και μου δίνουν δύναμη!
Θέλω όμως να επαναλάβω, ότι η προσωπική μου περιπέτεια δεν είναι ένα αυτοτελές μεμονωμένο ζήτημα που αφορά μόνο εμένα. Είναι μέρος ενός συνολικού και χρόνιου προβλήματος που αφορά στην κατάχρηση εξουσίας γενικότερα, αλλά και ειδικότερα στην παρούσα διοίκηση της ΕΙΟ. Αυτό το συνολικό πρόβλημα ήρθε στο προσκήνιο με πρωτοβουλία του Νίκου Κακλαμανάκη, ο οποίος μίλησε από το βήμα της Βουλής για τα προβλήματα που όλοι αντιμετωπίζουμε εδώ και πολλά χρόνια.
Είμαστε μια ομάδα και είμαστε αποφασισμένοι να δώσουμε τον αγώνα μας ως ομάδα, υπηρετώντας τα πιο υψηλά ιδανικά του αθλητισμού. Είμαστε αποφασισμένοι να μην εστιάσουμε ο καθένας στο προσωπικό του θέμα, την προσωπική του τραυματική εμπειρία, αλλά να υποστηρίξουμε ο ένας τον άλλο, ώστε να βγουν όλα στο φως. Ακόμα και αυτά που μέχρι και σήμερα είναι στο σκοτάδι. Να ενθαρρύνουμε όλες και όλους να μιλήσουν!!
Ενώνω τις δυνάμεις μου με τις συναθλήτριες και τους συναθλητές μου και όλες τις υγιείς δυνάμεις του χώρου μας, ώστε ενωμένοι να πάρουμε πρωτοβουλίες για την επόμενη μέρα.
Με αυτό το σκεπτικό, επιλέγω να προκρίνω την από κοινού νομική εκπροσώπηση της άτυπης ομάδας μας και όχι την προσωπική μου νομική εκπροσώπηση.
Οι αποφάσεις μας θα ανακοινωθούν τις επόμενες μέρες.
Στόχος και κίνητρό μας να συμβάλουμε με όλες μας τις δυνάμεις για να έχουν τα νέα παιδιά ένα καλύτερο μέλλον στον ελληνικό αθλητισμό.».
https://www.facebook.com/sofia.bekatorou/posts/10157762365909149
Ολες οι Ειδήσεις
- Συνεργασία του Atlantic Council με τον Όμιλο Antenna
- Υβόννη Μπόσνιακ – Αντώνης Ρέμος: Το τρυφερό βίντεο για τα 7 χρόνια γάμου
- Αλίκη Βουγιουκλάκη: Πωλείται το σπίτι της Αλίκης Βουγιουκλάκη στη Στησιχώρου για 4 εκατ. ευρώ – Πλάνα από το διαμέρισμα
- Λάκης Λαζόπουλος: Σε μία παράσταση η μητέρα μου έβγαλε τη φωτογραφία του πατέρα μου να με ακούσει και αυτός
- Γιώργος Μαζωνάκης: Ο “κοριός” στο σαλόνι του σπιτιού του – «Οι κάμερες ήταν συνδεδεμένες με άγνωστα emails»
- Τόκιο 2025: Συγκλονιστικός ο Εμμανουήλ Καραλής πήρε το αργυρό με άλμα στα 6 μέτρα – Ανίκητος ο Ντουπλάντις με νέο παγκόσμιο ρεκόρ (βίντεο)
- Ελένη Βουλγαράκη για Φώτη Ιωαννίδη: Ο στόχος μου είναι να είμαι όσο πιο κοντά του γίνεται
- Ο ΟΠΑΠ γεμίζει τις σχολικές τσάντες με ελπίδα – Στηρίζει τα παιδιά πολύτεκνων οικογενειών του Οργανισμού Κοινωνικής Φροντίδας ΜΚΟ «Θεόφιλος»
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr
Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook