Εξελίξεις με την 29χρονη μητέρα που κατηγορείται ότι έριξε το 11 μηνών βρέφος της στο φράγμα του Αλιάκμονα και βρέθηκε σήμερα εκεί για την αναπαράσταση της σοκαριστικής της πράξης.

Η 29χρονη μητέρα από τη Βέροια ομολόγησε ότι πέταξε το 11 μηνών βρέφος της στον Αλιάκμονα, με αποτέλεσμα το μωρό να χάσει τη ζωή του από πνιγμό.

Ειδικότερα, όπως μετέδωσε η ΕΡΤ, η 29χρονη μητέρα ομολόγησε ότι πέταξε το 11 μηνών μωρό της στο νερό, κατά τη διάρκεια της αναπαράστασης στο φράγμα του Αλιάκμονα.

“Θέλω να αλλάξω την κατάθεση μου , εγώ έριξα το παιδί μου στο νερό”, φέρεται να είπε η 29χρονη μητέρα από τη Βέροια, σύμφωνα με το ρεπορτάζ της ΕΡΤ

Κατά τη διάρκεια της απολογίας της, η 29χρονη ισχυριζόταν ότι επρόκειτο για ατύχημα και πως το 11 μηνών κοριτσάκι διέφυγε της προσοχής της, όσο η μητέρα ασχολούταν με το κινητό και έπεσε στο ποτάμι.


Ωστόσο, η 29χρονη ανακάλεσε τα παραπάνω, στη σημερινή αναπαράσταση στο σημείο, που κράτησε πάνω από 1,5 ώρα. Η 29χρονη στην αρχή επέμενε στα όσα είπε στην απολογία της, όμως άλλαξε στάση, όταν οι Αρχές της ζήτησαν να περιγράψει με λεπτομέρεια την κάθε κίνηση της.

Ευρισκόμενη, προφανώς, σε σύγχυση στη συνέχεια επέμεινε ότι το μωρό της ζει καθώς το πέταξε μακριά από εκεί που ισχυρίζονται ότι το βρήκαν. Η αναπαράσταση διήρκεσε περίπου δύο ώρες. Ο δικηγόρος της δήλωσε ότι άλλαξαν πλέον τα δεδομένα και περιμένουν την αυριανή ψυχιατρική πραγματογνωμοσύνη.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook