Αίσθηση προκάλεσε σήμερα στο δικαστήριο η επανεμφάνιση του Μάνου Δασκαλάκη μ του εν διαστάσει πλέον συζύγου της Ρούλας Πισπιρίγκου και πατέρα των τριών κοριτσιών από την Πάτρα, της Τζωρτζίνας, της Μαλένας και της Ίριδας, που δεν ζούν.

Ο Μάνος Δασκαλάκης με εμφανώς αλλαγμένη εμφάνιση στο πιο σοφιστικέ, δεν θύμιζε σε τίποτα τον ανέμελο άνδρα που ήταν πρίν από ένα χρόνο , σύμφωνα με την ανέμελη εικόνα του στα social media.

Εκείνο που δεν άλλαξε είναι η προτίμηση του στα μαύρα ρούχα.


Σήμερα στο δικαστήριο δεν είπε ούτε μια λέξη στους δημοσιογράφους αλλά και στην Ρούλα Πισπιρίγκου, για την οποία πριν μερικούς μήνες έλεγε τα καλύτερα.

Μπήκε στην αίθουσα του δικαστηρίου, κάθισε στα μπροστινά έδρανα έχοντας δίπλα του το δικηγόρο του και δεν αντάλλαξε ούτε ένα βλέμμα με την κατηγορούμενη πρώην σύζυγο του.
Στα δικαστήρια Θα επιστρέψει σε δύο μέρες από σήμερα, την ερχόμενη Τετάρτη που ξαναρχίζει η δίκη, για να καταθέσει πρώτος μάρτυρας του κατηγορητήριου για την πολύκροτη αυτή υπόθεση που έχει συγκλονίσει το Πανελλήνιο και όχι μόνο…


Κατέθεσε αίτηση διαζυγίου
Ο 31χρονος πατέρας των τριών νεκρών κοριτσιών ζήτησε διαζύγιο μέσα στις γιορτές των Χριστουγέννων από την 34χρονη Ρούλα Πισπιρίγκου και βρίσκεται σταθερά πλέον απέναντί της. Είναι πεπεισμένος από τα στοιχεία που έχουν προκύψει πως η γυναίκα που παντρεύτηκε και τον έκανε πατέρα, είναι εκείνη που φέρεται να τα δολοφόνησε, κάτι που βέβαια θα κριθεί στα δικαστήρια, καθώς η κατηγορούμενη και ο συνήγορος της επιμένουν στην αθωότητα της.

Το πρωί, μέσα στα δικαστήρια η 34χρονη είδε για πρώτη φορά από κοντά των πρώην σύζυγό της, αλλά δεν αντάλλαξαν ούτε μία κουβέντα. Εκείνη, όπως ανέφεραν αυτόπτες μάρτυρες, τον κοιτούσε επίμονα, με τον πρώην άντρα της να μην πλησιάζει και διαρκώς να στέκεται δίπλα στον δικηγόρο που τον εκπροσωπεί.

Η παρουσία του πατέρα των τριών αδικοχαμένων κοριτσιών στα δικαστήρια δεν έμεινε ασχολίαστη ούτε από τον Αλέξη Κούγια. Ο έμπειρος ποινικολόγος εξαπέλυσε επίθεση και επανέλαβε πως η στήριξη του κατηγορητηρίου από τον ίδιο, θα αποδειχθεί λάθος.

Στέκεται απέναντί της
Μετά τη σύλληψη της κατηγορούμενης και τη συνέντευξη στο MEGA και την Αγγελική Νικολούλη, ο ίδιος απέφευγε τις δηλώσεις και τις δημόσιες εμφανίσεις. Αποφάσισε να σταθεί απέναντι από την 34χρονη και δηλώνει πεπεισμένος πως η γυναίκα που ζούσε και μεγάλωνε τα παιδιά του, ήταν εκείνη που τα σκότωσε.

Στις 17 του περασμένου Φλεβάρη, ο 30χρονος τότε Δασκαλάκης κάθεται στο πλάι της συζύγου του και συμπληρώνει τα λόγια της. Πολλές φορές γίνεται και το αντίστροφο.

Τότε, ο απώτερος στόχος που σε πολλούς είχε προκαλέσει έκπληξη, έδειχνε να είναι κοινός. Να δείξουν δηλαδή πως δεν υπάρχει τίποτα το ύποπτο πίσω από τους χαμούς των τριών παιδιών και κυρίως καμία δική τους εμπλοκή.
Δύο μήνες μετά την κοινή συνέντευξη Τύπου, τα πάντα αλλάζουν, με τον 30χρονο αρχικά να διαχωρίζει τη θέση του και στη συνέχεια να στρέφεται εναντίον της γυναίκας του.

Λίγο πριν ξεκινήσει η πολύκροτη δίκη, το ζευγάρι βαδίζει σε δρόμους χωριστούς

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook