Πέθανε η Γέλη Παπαγιαννοπούλου-Αγγελοπούλου, σύζυγος του αείμνηστου Κωνσταντίνου Αγγελόπουλου
Η σύζυγος του αείμνηστου Κωνσταντίνου Αγγελόπουλου πέθανε σήμερα (10/01) μετά από μεγάλο διάστημα νοσηλείας στο νοσοκομείο.
Έχασε τη μάχη με τη ζωή μετά από μεγάλο διάστημα νοσηλείας στο νοσοκομείο η σύζυγος του αείμνηστου Κωνσταντίνου Αγγελόπουλου, Γέλη Παπαγιαννοπούλου-Αγγελοπούλου.
Η σύζυγος του ιδρυτή της ιστορικής Χαλυβουργικής νοσηλευόταν στο «Σωτηρία», όπου είχε μπει με κορωνοϊό, τον οποίο και κατάφερε να ξεπεράσει, αλλά πέθανε, τελικά, από άλλα υποκείμενα νοσήματα.
Η Γέλη Παπαγιαννοπούλου-Αγγελοπούλου καταγόταν από την Πάτρα και ήταν γόνος μιας από τις ισχυρότερες οικονομικά οικογένειες στην Ελλάδα.
Ο γάμος της με τον επιχειρηματία ήταν ο δεύτερος και για τους δύο. Από τον πρώτο της γάμο έχει αποκτήσει μια κόρη. Το ζευγάρι επισημοποίησε τη σχέση του στις 9 Ιουνίου 2002 στο Λιμποβίσι Αρκαδίας. Στο πρώτο σπίτι των Κολοκοτρωναίων, το οποίο και είχε ανοικοδομήσει ο πατέρας του Κωνσταντίνου Αγγελόπουλου, Παναγιώτης, πραγματοποιήθηκε το μυστήριο χοροστατούντος του Μητροπολίτου Μαντινείας και Κυνουρίας κ. Αλέξανδρου και με την παρουσία πολλών καλεσμένων.
Ολες οι Ειδήσεις
- Μητσοτάκης για Πρωτομαγιά: Πριν να δούμε αν μας το φέρει ο Ακύλας, δείτε τα 10 μέτρα που έχουμε φέρει εμείς για τους εργαζόμενους
- «200 λεβέντες ως το θάνατο»: Παρασκευή 1η Μαϊου στις 21:00 στο ΟΡΕΝ.
- Λήγει σήμερα η διορία των 60 ημερών και ο Τράμπ χρειάζεται έγκριση του Κογκρέσου για να συνεχίσει τις στρατιωτικές επιχειρήσεις στο Ιράν
- One more, one more: Το μήνυμα η αγκαλιά Γιαννακόπουλου με Αταμάν και ξέφρενοι πανηγυρισμοί μετά τη δεύτερη νίκη επί της Βαλένθια (βίντεο)
- Ολυμπιακός – Μονακό 94-64: Την διέλυσε και έκανε το 2-0 – Τα highlights της νίκης των «ερυθρολεύκων» (βίντεο)
- Χρήστος Μάστορας για Αντώνη Ρέμο μετά την ολοκλήρωση των εμφανίσεών τους: Αυτή την υπέροχη χρονιά την είχα ανάγκη
- Οι ευχές της Χριστίνας Μπόμπα στον Σάκη Τανιμανίδη για τα γενέθλιά του – «Σ΄αγαπώ για πάντα»
- Happy Traveller στο Μπουένος Άιρες – Το Α’ Μέρος, το Σάββατο 2 Μαΐου στις 16.40, στον ΣΚΑΪ
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr
Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook