Η σύζυγος του αείμνηστου Κωνσταντίνου Αγγελόπουλου πέθανε σήμερα (10/01) μετά από μεγάλο διάστημα νοσηλείας στο νοσοκομείο.

Έχασε τη μάχη με τη ζωή μετά από μεγάλο διάστημα νοσηλείας στο νοσοκομείο η σύζυγος του αείμνηστου Κωνσταντίνου Αγγελόπουλου, Γέλη Παπαγιαννοπούλου-Αγγελοπούλου.

Η σύζυγος του ιδρυτή της ιστορικής Χαλυβουργικής νοσηλευόταν στο «Σωτηρία», όπου είχε μπει με κορωνοϊό, τον οποίο και κατάφερε να ξεπεράσει, αλλά πέθανε, τελικά, από άλλα υποκείμενα νοσήματα.

Η Γέλη Παπαγιαννοπούλου-Αγγελοπούλου καταγόταν από την Πάτρα και ήταν γόνος μιας από τις ισχυρότερες οικονομικά οικογένειες στην Ελλάδα.

Ο γάμος της με τον επιχειρηματία ήταν ο δεύτερος και για τους δύο. Από τον πρώτο της γάμο έχει αποκτήσει μια κόρη. Το ζευγάρι επισημοποίησε τη σχέση του στις 9 Ιουνίου 2002 στο Λιμποβίσι Αρκαδίας. Στο πρώτο σπίτι των Κολοκοτρωναίων, το οποίο και είχε ανοικοδομήσει ο πατέρας του Κωνσταντίνου Αγγελόπουλου, Παναγιώτης, πραγματοποιήθηκε το μυστήριο χοροστατούντος του Μητροπολίτου Μαντινείας και Κυνουρίας κ. Αλέξανδρου και με την παρουσία πολλών καλεσμένων.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook