Η ανακρίτρια μεροληπτεί δήλωσε ο συνήγορος της Ρούλας Πισπιρίγκου, Αλέξης Κούγιας, λέγοντας ότι «ετέθησαν ερωτήματα σε επίπεδο κουτσομπολιού»

Σε διακοπή οδηγήθηκε η πολύωρη απολογία της Ρούλας Πισπιρίγκου ενώπιον της ανακρίτριας για την υπόθεση του θανάτου των δύο μικρότερων παιδιών της, Μαλένας και Ίριδας, με τον συνήγορό της Αλέξη Κούγια να αφήνει ανοιχτό το ενδεχόμενο νέας αίτησης εξαίρεσης της ανακρίτριας.

Εμπλοκή στη διαδικασία
Νέο αίτημα εξαίρεσης της ανακρίτριας στη δίκη δήλωσε πως θα ζητήσει ο Αλέξης Κούγιας, σε περίπτωση που η ίδια δεν απέχει από μόνη της.

Το νέο αίτημα του συνηγόρου της Ρούλας Πισπιρίγκου, το οποίο προκάλεσε εμπλοκή στη διαδικασία, έρχεται μετά από τις «κουτσομπολίστικες ερωτήσεις» που έκανε, όπως δήλωσε ο Αλέξης Κούγιας, η ανακρίτρια στην κατηγορουμένη.

Σύμφωνα με τον συνήγορο της 34χρονης Ρούλας Πισπιρίγκου, η ανακρίτρια αναλώθηκε σε ερωτήσεις που δεν αφορούν την υπόθεση, διατυπώνοντας ότι είναι έτοιμος να καταθέσει αίτημα εξαίρεσης της ανακρίτριας από τη διαδικασία, σε περίπτωση που αύτη δεν απέχει από μόνη της.

Αναλυτικά η δήλωση Κούγια:
«Έχει δημιουργηθεί μια πολύ σοβαρή εμπλοκή. Της ετέθησαν ερωτήματα σε επίπεδο κουτσομπολιού. Για αυτά που καταθέσαν οι ιατροδικαστές καμία ερώτηση. Ζήτησα κι έκανα μια δήλωση στην ανακρίτρια, της είπα ότι αποδεικνύει τη μεροληπτικότητά της και πως μετά τις καταθέσεις των ιατροδικαστών, αρνήθηκε την κατ’ αντιπαράσταση εξέτασή τους.

»Η απολογία διεκόπη από την ίδια την κυρία ανακρίτρια πριν υπογραφεί από την κατηγορουμένη. Αγνόησε το προσωπικό μου πρόβλημα αποδεικνύοντας της μεροληπτικότητά της. Είμαι σε παρά πολύ δύσκολη θέση. Η κυρία κατηγορούμενη ήταν άψογη. Ειλικρινής και ανθρώπινη.

»Υποχρεώνομαι να κάνω αίτηση εξαίρεσης. Αν μπορούσα για ένδειξης διαμαρτυρίας θα παραιτούμουν της υπεράσπισης. Θα ζητήσω από τον δικηγορικό σύλλογο να διανείμω το υπόμνημα της κατηγορουμένης και την προφορική απολογία της για να καταλάβει ο κόσμος τι συμβαίνει», δήλωσε ο Αλέξης Κούγιας.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook