«Λευκή» ημέρα ξημέρωσε για την Αττική, καθώς η «Μήδεια» έφερε σφοδρές χιονοπτώσεις που κάλυψαν τα πάντα στην περιφέρεια, ακόμη και στο κέντρο της Αθήνας.

Οι ισχυρές χιονοπτώσεις που πλήττουν την Αττική έχουν προκαλέσει διαταρράξεις στην ομαλή λειτουργία πολλών μέσων μαζικής μεταφοράς στην Αττική.

Σε ότι αφορά τη γραμμή 1 του μετρό (ΗΣΑΠ) σύμφωνα με τη ΣΤΑΣΥ ΑΕ, δεν πραγματοποιούνται τα δρομολόγια σε ολόκληρο το δίκτυο.

Παράλληλα, λόγω προβλημάτων στο δίκτυο του προαστιακού δεν πραγματοποιούνται δρομολόγια του Μετρό από και προς το Αεροδρόμιο. Στο πλαίσιο αυτό, τα δρομολόγια του Μετρό γίνονται έως τον σταθμό Δουκίσσης Πλακεντίας. Στη συνέχεια οι επιβάτες μεταβαίνουν σε συρμούς του Προαστιακού.

Επιπλέον, εχουμε αποκατάσταση της κυκλοφορίας στο δίκτυο του Τραμ. Έτσι, τα δρομολόγια πραγματοποιούνται κανονικά σε ολόκληρο το δίκτυο.

Σε ότι αφορά λεωφορεία και τρόλεϊ τα δρομολόγια έχουν σταματήσει. Σύμφωνα με πηγές από τον ΟΑΣΑ εκτελούνται μόνο κάποια δρομολόγια λεωφορείων στα νότια προάστια.

Υπενθυμίζεται ότι νωρίς το πρωί Τα λεωφορεία βγήκαν το πρωί από τα αμαξοστάσια για να πραγματοποιήσουν δρομολόγια στις κεντρικούς δρόμους, αλλά, λόγω των καιρικών συνθηκών επέστρεψαν στις βάσεις τους.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook