Όλες οι Ειδήσεις

Ισπανία: Στους 69 αυξήθηκαν οι νεκροί της σιδηροδρομικής τραγωδίας – Τριήμερο πένθος στη χώρα – Φόβοι και γι άλλα θύματα κάτω από τα συντρίμμια – Τρία ηχητικά ντοκουμέντα  πριν τη σύγκρουση και τα μοιραία λάθη
Κόσμος |

Ισπανία: Στους 69 αυξήθηκαν οι νεκροί της σιδηροδρομικής τραγωδίας – Τριήμερο πένθος στη χώρα – Φόβοι και γι άλλα θύματα κάτω από τα συντρίμμια – Τρία ηχητικά ντοκουμέντα πριν τη σύγκρουση και τα μοιραία λάθη

Τουλάχιστον 69 νεκροί και περισσότεροι από 100 τραυματίες, εκ των οποίων οι 15 σοβαρά από τη σύγκρουση δύο τρένων υψηλής ταχύτητας κοντά στο Τολέδο. Έρευνες στα συντρίμμια και γι άλλα θύματα. Φόβοι ότι θα αυξηθεί ο τραγικός απολογισμός.

Ο Φλάβιο Μπολσονάρο μετά την εκλογική του ήττα δραπέτευσε στο Μαϊάμι και ευχαρίστησε τον πρόεδρο Τράμπ  – Δηλώνει «ηγέτης της Βραζιλίας»
Κόσμος |

Ο Φλάβιο Μπολσονάρο μετά την εκλογική του ήττα δραπέτευσε στο Μαϊάμι και ευχαρίστησε τον πρόεδρο Τράμπ – Δηλώνει «ηγέτης της Βραζιλίας»

Ο Φλάβιο Μπολσονάρο (γιος του πρώην προέδρου Ζαΐρ Μπολσονάρο) βρίσκεται στο επίκεντρο ενός πολιτικού και δικαστικού θρίλερ στη Βραζιλία, καθώς διέφυγε στις ΗΠΑ αμέσως μετά την ήττα του στον δεύτερο γύρο των προεδρικών εκλογών .