Ζούμε ιστορικές καιρικές στιγμές, συγκρίσιμες με τους ιστορικούς χιονιάδες του 2008 ίσως και του 2004, δήλωσε η μετεωρολόγος Νικολέτα Ζιακοπούλου.

Μιλώντας στον Alpha 98,9 και την εκπομπή «Ραντάρ» είπε για την πορεία της κακοκαιρίας:

«Για τις επόμενες 4-5 ώρες ακόμη, μέχρι το μεσημέρι, θα πάμε με πυκνές κατά διαστήματα χιονοπτώσεις, με χιονοθύελλες κυρίως στα βόρεια και ανατολικά του νομού Αττικής και χιονοστρώσεις παντού. Από το μεσημέρι και μετά θα υπάρξει μικρή ύφεση, τα φαινόμενα θα κοπάσουν ιδιαίτερα στο κέντρο και τα νότια. Προς το βράδυ τα φαινόμενα θα περιοριστούν ανατολικά και βόρεια, τη νύχτα θα εξασθενήσουν κι εκεί. Ζήτημα είναι και ο παγετός, καθώς σε όλη την Αττική οι θερμοκρασίες είναι αρνητικές», πρόσθεσε.

Από τη νύχτα της Τρίτης

«Από το βράδυ θα έχουμε ελάχιστα φαινόμενα στην Αττική, με ασθενείς χιονοπτώσεις στα βόρεια και ανατολικά του νομού. Ίσως αύριο έχουμε πάλι εκεί λίγες νιφαδοπτώσεις. Θα βγει ήλιος από το μεσημέρι και μετά. Θα ανέβει η θερμοκρασία, θα πέσουν λίγο οι άνεμοι. Πέμπτη και Παρασκευή παντού θα υπάρχει πλήρης άνοδος της θερμοκρασίας, που θα συνεχιστεί το σαββατοκύριακο. Προσοχή μέχρι και απόψε και στην Κρήτη μέχρι και αύριο το πρωί», επισήμανε η μετεωρολόγος.

 

 

 

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook