Ένας περιπατητής βρήκε τη 44χρονη γυναίκα από τη Ρόδο που είχε εξαφανιστεί και είχε υπάρξει τεράστια κινητοποίηση για τον εντοπισμό της.

Ευτυχώς το θρίλερ της εξαφάνισης της 44χρονης γυναίκας από τη Ρόδο, που αγνοείτο από την περασμένη Δευτέρα είχε αίσιο τέλος
.
Σύμφωνα με την dimokratiki ένας περιπατητής εντόπισε την γυναίκα σε βουνό στα Μάσσαρι μόνη της, παραξενεύτηκε την φώναξε, του συστήθηκε και έδειχνε χαμένη.

Η γυναίκα ήταν ξυπόλητη, ταλαιπωρημένη και το χρώμα στα χείλη της ήταν άσπρο πράγμα που παραπέμπει σε αφυδάτωση.

Ο περιπατητής ενημέρωσε τηλεφωνικά άλλον άνδρα στον Αρχάγγελο κι εκείνος ειδοποίησε την ΕΛΑΣ.
Ακολούθως απέστειλε φωτογραφία με το κινητό του έγινε ταυτοποίηση και στο σημείο έσπευσε το ΕΚΑΒ που την παρέλαβε και την μετέφερε στο Γενικό Νοσοκομείο Ρόδου για να υποβληθεί σε εξετάσεις και πιθανότατα να εκτιμηθεί και ψυχιατρικώς η κατάσταση της.

Με το που θα ανακάμψει αναμένεται να ολοκληρωθεί και η έρευνα για να διαπιστωθούν οι συνθήκες κάτω από τις οποίες εξαφανίστηκε.

Το χρονικό της εξαφάνισης

Η 44χρονη, μητέρα ενός ανήλικου κοριτσιού, έφυγε το πρωί της Δευτέρας από το σπίτι της και δεν επέστρεψε. Το βράδυ ο σύζυγός της ενημέρωσε την Αστυνομία για την εξαφάνισή της.

Το πρωί της περασμένης Τρίτης το αυτοκίνητό της βρέθηκε από κάτοικο της Μαλώνας ντελαπαρισμένο σε αγροτικό δρόμο στην περιοχή «Νιόγλια» που οδηγεί στο μοναστήρι του Αγίου Νεκταρίου, γεγονός που προκάλεσε έντονη ανησυχία.

Η 44χρονη όσο αναζητείτο προέκυψε ότι είχε επισκεφτεί το ησυχαστήριο του Αγίου Παϊσίου στον Αρχάγγελο , ενώ στη συνέχεια είχε ζητήσει πληροφορίες από βοσκό για τη διαδρομή στο μοναστήρι του Αγίου Νεκταρίου που βρίσκεται στην περιοχή.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook