Ψευτογιατρός: Βίντεο από το 2006 να ζητάει 45.000 ευρώ από ασθενή με σκλήρυνση κατά πλάκας για την θεραπεία!

Συνεχίζονται οι αποκαλύψεις γύρω από τη δράση του νέου ψευτογιατρού που βλέπουν το φώς της δημοσιότητας.
Αυτή τη φορά βίντεο δείχνει τον ψευτογιατρό να ζητά το ποσό των 45.000 από ασθενή του το 2006 για «ειδικές εξετάσεις» στη Γερμανία.
Η εκπομπή «LIVE NEWS» και ο Νίκος Ευαγγελάτος παρουσιάζει βίντεο- ντοκουμέντο από την εκπομπή «Αποδείξεις» το 2006, όταν ο γιατρός ζήταγε μεγάλο χρηματικό ποσό για να τους βοηθήσει να θεραπευτούν από τη σκλήρυνση κατά πλάκας.
Συγκεκριμένα, ο γιατρός ακούγεται να λέει στην ασθενή με σκλήρυνση κατά πλάκας πως θα κάνουν στη Γερμανία κάποιες ειδικές εξετάσεις, οι οποίες κοστίζουν 25.000 ευρώ και μπορούν να δουν στον εγκέφαλο.
Ο γιατρός φέρεται να έλεγε στην ασθενή πως τα βλαστοκύτταρα που θα χρησιμοποιούσαν θα ήταν από έμβρυα.
«Είμαι γιατρός της ομάδας Μπάσκετ του Ολυμπιακού»
Σύμφωνα με το βίντεο, ο ψευτογιατρός δήλωνε πως ήταν ο γιατρός της ομάδας μπάσκετ του Ολυμπιακού από το 1996 και αργότερα του Παναθηναϊκού.
Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, αποκαλύπτεται πως τα θύματα δεν είναι πέντε αλλά έξι. Ο συγγενής του θύματος δεν θέλει να δώσει κατάθεση διότι αισθάνεται ντροπή. Επιπλέον, τα χρηματικά ποσά που φέρεται να έχει πάρει δεν έχουν βρεθεί μέχρι στιγμής σε κανέναν τραπεζικό λογαριασμό.
Σε ένα τρίτο βίντεο από την εκπομπή «Αποδείξεις», φαίνεται πως όταν οι ασθενείς ζήταγαν να δουν άλλα άτομα που έχουν θεραπευτεί μετά τη θεραπεία, ο γιατρός τους έλεγε πως δεν πρέπει να το πουν πουθενά διότι δεν πρέπει να γίνει γνωστό σε πολλούς. Συγκεκριμένα, ο λόγος σύμφωνα με τον ίδιο, ήταν επειδή «δεν έχετε καταλάβει πως απαγορεύεται να γίνετε καλά;».
Ολες οι Ειδήσεις
- Φωτιά στο Γραμματικό: Ήχησε το 112 για εκκένωση από Άνω Σούλι και Μαραθώνα – Ενισχύονται τα εναέρια μέσα
- Big Brother: Αποχώρησε ο KAS – Πρώτη υποψήφια η Φένια – Δείτε αποσπάσματα
- Νέα οικογένεια λαχνών ΣΚΡΑΤΣ «24 ΜΗΝΕΣ ΤΥΧΗ» – Κέρδη μέχρι και 50.000 ευρώ κάθε μήνα για 24 μήνες
- Ο Γιώργος Τσίπρας έφυγε από τον ΣΥΡΙΖΑ – Αιχμές για «κατάντια και αυτογελιοποίηση» – «Σε βαθιά κρίση από το 2023, ταφόπλακα με Κασσελάκη»
- Μαρίνα Βουλιαγμένης: Συνελήφθη ο πιλότος του ελικοπτέρου που έπεσε στη θάλασσα – Έγκυος η μία από τους 4 επιβάτες που βγήκαν σώοι
- Δημοσκόπηση GPO: Προβάδισμα ΝΔ με 30,3% , κατάρρευση ΣΥΡΙΖΑ και μάχη ΠΑΣΟΚ & Πλεύσης Ελευθερίας για τη δεύτερη θέση
- Ο Χαμενεΐ και η οικογένειά του κρύβονται σε καταφύγιο βόρεια της Τεχεράνης
- Στήριξη 10 τροπολογιών από τον Γ.Αυτιά για την χρηματοδότηση μικρομεσαίων επιχειρήσεων
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr
Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook