Οι δύο άνδρες , αδέλφια, δεν πρόλαβαν να βγούν έξω και κάηκαν μέσα στη μονοκατοικία που έμεναν στη Ζάκυνθο, όταν ξέσπασε φωτά.

Δύο νεκρούς άνδρες ανέσυραν οι πυροσβεστικές δυνάμεις από την μονοκατοικία που καταστράφηκε ολοσχερώς στην οδό Μπάφη στη Ζάκυνθο.

Η φωτιά ξέσπασε τα ξημερώματα και άμεσα στο σημείο έσπευσαν 11 πυροσβέστες με 5 οχήματα όπου έδωσαν μάχη να την κατασβήσουν καθώς είχε εξαπλωθεί από άκρη σε άκρη της οικίας.


Τα δύο αδέρφια, ηλικίας 56 και 45 ετών αντίστοιχα, σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες κοιμόντουσαν και δεν πρόλαβαν να αντιδράσουν εγκαίρως, με αποτέλεσμα να βρουν τραγικό θάνατο στο σπίτι όπου διέμεναν μαζί.

Αυτόπτες μάρτυρες περιέγραψαν το συμβάν στο Ionian, λέγοντας πως άκουσαν εκρήξεις και προσπαθούσαν για ώρα να ειδοποιήσουν τις αρχές για τη φωτιά, όμως τα τηλέφωνα δεν λειτουργούσαν λόγω της κακοκαιρίας.

Η φωτιά έκαιγε για πολύ ώρα, παρά τη σφοδρή βροχόπτωση που σάρωνε όλη τη νύχτα το νησί. Έντεκα πυροσβέστες που έφτασαν στο σημείο της πυρκαγιάς βρήκαν τις σορούς των δύο ανδρών.
Την ίδια ώρα, εικάζεται ότι ξέσπασε είτε από βραχυκύκλωμα είτε από θερμαντικό σώμα. Το ανακριτικό τμήμα έχει αναλάβει να εντοπίσει τα αίτια της πυρκαγιάς.

Για το περιστατικό, προανάκριση διενεργείται από το αρμόδιο ανακριτικό τμήμα.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook