Κολωνός: Η μητέρα της 12χρονης ξεκίνησε απεργία πείνας – To μήνυμα στην κόρη της
«Αν τον είχα στα χέρια μου, θα τον σκότωνα και θα ήμουν δίκαια στη φυλακή», είπε για τον Ηλία Μίχο η μητέρα της 12χρονης από τον Κολωνό που κατηγορείται για μαστρωπεία αναφορικά με τους βιασμούς της κόρης της.
Απεργία πείνας ξεκίνησε στις φυλακές η μητέρα της 12χρονης από τον Κολωνό, η οποία έπεσε θύμα βιασμού κατ΄εξακολούθηση και μαστροπείας, σε μια υπόθεση που συνεχίζει έχει σοκάρει το πανελλήνιο με την ίδια να υπεραμύνεται της αθωότητας της .
Η 37χρονη μητέρα της 12χρονης από τον Κολωνό είναι στην φυλακή, κατηγορούμενη και η ίδια για μαστροπεία της κόρης της, η οποία έχει υποστεί πολλούς βιασμούς, με εγκέφαλο της φρικαλέας υπόθεσης τον προφυλακισμένο Ηλία Μίχο .
Μιλώντας στο STAR μέσα από τη φυλακή, η μητέρα της 12χρονης αναφερόμενη στον Μίχο λέει: «αν τον είχα απέναντί μου θα τον είχα σκοτώσει και θα ήμουν δίκαια μέσα. Έκανα το λάθος που άκουσα τη ΓΑΔΑ που μου είπε να μην τον πλησιάσω και να μην δώσω κάποιο στοιχείο ότι τον έχω καταγγείλει. Αν γύριζα τον χρόνο πίσω, τώρα δεν θα υπήρχε και θα ήμουν δίκαια μέσα και όχι άδικα». Λέει κιόλας πως έκανε λάθος που άκουσε την αστυνομία, η οποία τη συμβούλευσε να μην τον πλησιάσει.
Συνεχίζοντας να απορρίπτει τις κατηγορίες εναντίον της αναφέρει «έχω οκτώ παιδιά, έχω μεγαλώσει δύο κορίτσια μεγαλύτερα, δηλαδή θα περίμενα αν είχα τέτοιες τάσεις, θα περίμενα η… να πάει 12 χρονών για να γίνω μαστροπός στο παιδί, δηλαδή δεν είχα άλλα κορίτσια μεγαλύτερα να το κάνω; Θα περίμενα να μεγαλώσει το συγκεκριμένο παιδί, να κάνω σε αυτό; Γιατί;».
Η 37χρονη έστειλε μάλιστα και μήνυμα προς την κόρη της. «Ένα μήνυμα που θέλω να στείλω στο παιδί μου είναι να μην στεναχωριέται, να μην έχει τύψεις και ενοχές για μένα καθόλου, το μόνο που δεν φταίει σε τίποτα είναι αυτό», ανέφερε.
Υπενθυμίζεται πως το Συμβούλιο Πλημμελειοδικών Αθηνών απέρριψε το αίτημά της για αποφυλάκιση, καθώς έκρινε πως είναι ύποπτη τέλεσης νέων αξιόποινων πράξεων εάν αποφυλακιστεί.
Ολες οι Ειδήσεις
- «MEGA News Επικαιρότητα»: Κάθε Σάββατο και Κυριακή στις 22:00
- Θάνατος Γιώργου Μαζωνάκη: Τα αρνείται όλα η Ιωάννα Γάκα – «Δεν υπήρχε δόλος, έκανα τα πάντα , νόμιμο το ιατρείο»
- Κατακραυγή για το σχόλιο της Αφροδίτης Μάνου για το Μαζωνάκη: «Το να προσπαθείς να μειώσεις το πένθος των άλλων δεν είναι πολιτισμός, είναι αλαζονεία», της απαντά ο Τσαφούλιας
- Γαρυφαλλιά Καληφώνη: «Το πήρααααα» , πανηγυρίζει – Ανταμείφθηκε η προσπάθεια της
- Παραδειγματική τιμωρία των γιατρών για τον θάνατο του Μαζωνάκη ζητά η αδελφή του Μαρία, «δεν χωράει το μυαλό μου ότι αγνόησαν τις ενδείξεις στο μηχάνημα»
- Χαλκιδική: «Βλέπει τον άνθρωπο ως θήραμα», λένε οι κυνηγοί για το άγριο ζώο επιτέθηκε σε 2χρονο παιδί και σε 46χρονο
- Γιώργος Μαζωνάκης: Τα διαγραμμένα αρχεία από το κινητό της γιατρού – Μυστήριο για το που στάλθηκε η μία φωτογραφία του τραγουδιστή – Καρέ – καρέ το χρονικό της πλασμαφαίρεσης , τα alarm που αγνοήθηκαν και οι αναζητήσεις στην AI
- MEGA: Πρωτιά στην τηλεθέαση για την ενημέρωση τη Δευτέρα 14 Σεπτεμβρίου
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr
Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook