Ο καβγάς σε μπαρ του Ρεθύμνου κατέληξε στο επεισόδιο με τον αστυνομικό να πυροβολεί νεαρό άνδρα, τα ξημερώματα της Κυριακής.

Σύμφωνα με το Flashnews.gr προηγήθηκε προηγήθηκε επίθεση με μαχαίρι κατά τη διάρκεια του καβγά με δράστη τον νεαρό άνδρα από το Μυλοπόταμο Ρεθύμνου και ο αστυνομικός αντέδρασε με πυροβολισμό.

Η σφαίρα προκάλεσε διαμπερές τραύμα στον νεαρό που νοσλεύεται στο νοσοκομείο εκτός κινδύνοΣτο νοσοκομείο μεταφέρθηκε για προληπτικούς λόγους και προκειμένου να του παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες και ο αστυνομικός..

Το επεισόδιο ξεκίνησε μέσα στο μπαρ όταν 4 άνδρες ανάμεσα τους και ο νεαρός που έκανε την επίθεση με μαχαίρι άρχισαν να τσακώνονται. Ο αστυνομικός που βρέθηκε τυχαία στο κατάστημα σαν πελάτης, πήγε να χωρίσει τα άτομα που διαπληκτίζονταν ώστε να ηρεμήσουν τα πνεύματα. Κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες, ο ένας εξ αυτών έβγαλε μαχαίρι, τραυματίζοντας, ευτυχώς ελαφρά, στο χέρι τον αστυνομικό, ο οποίος αντέδρασε στη συνέχεια πυροβολώντας τον νεαρό.

Στο σημείο επικράτησε αναστάτωση, με τις αρχές να φτάσουν στο κατάστημα αλλά και το ΕΚΑΒ να μεταφέρει άμεσα τους δύο τραυματίες στο νοσοκομείο.
Η έρευνα για τις συνθήκες κάτω από τις οποίες έγινε το επεισόδιο συνεχίζονται ενώ στο μικροσκόπιο για στοιχεία έχουν μπεί οι κάμερες ασφαλείας του καταστήματος.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook