Τριήμερο στρατιωτικό πένθος κηρύχθηκε στις Ένοπλες Δυνάμεις απόφαση του Υπουργού Εθνικής Άμυνας, Νίκου Παναγιωτόπουλου λόγω της συντριβής του μαχητικού F-4 Phantomτης Πολεμικής Αεροπορίας στη θαλάσσια περιοχή της Ανδραβίδας .

Ο 29χρονος συγκυβερνήτης Μάριος Μιχαήλ Τουρούτσικας είναι νεκρός, ενώ οι έρευνες για τον κυβερνήτη Σμηναγό Ευστάθιο Τσιτλακίδη, 31 ετών συνεχίζονται.

Με εντολή του υπουργού Εθνικής Άμυνας Νίκου Παναγιωτόπουλου κηρύσσεται τριήμερο στρατιωτικό πένθος στις Ένοπλες Δυνάμεις, από σήμερα έως τις 2 Φεβρουαρίου, μετά το τραγικό γεγονός που συνέβη το πρωί, με συνέπεια να χάσει τη ζωή του o Υποσμηναγός Μάριος – Μιχαήλ Τουρούτσικας.

Σχετικά με τη συντριβή του μαχητικού αεροσκάφους F-4 Phantom II, ο Υπουργός Εθνικής Αμύνης δήλωσε:

«Ενώ συνεχίζονται οι έρευνες για τον εντοπισμό του κυβερνήτη, εκφράζουμε τη θλίψη και την οδύνη μας για την απώλεια του συγκυβερνήτη μετά τη συντριβή μαχητικού αεροσκάφους κατά τη διάρκεια εκπαιδευτικής δραστηριότητος στην Ανδραβίδα.

H σκέψη μας είναι με την οικογένεια του ιπταμένου Υποσμηναγού, στην οποία εκφράζουμε τη συμπαράστασή μας και τα ειλικρινή συλλυπητήριά μας».

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook