Κακοκαιρία «Μπάρμπαρα» – Μαρουσάκης: Η ώρα της Αττικής με πυκνές χιονοπτώσεις – Μπορεί να μας θυμίσει το 2002

«Παραμένουμε σε ετοιμότητα δεν έχει τελειώσει η κακοκαιρία «Μπάρμπαρα», προειδοποιεί ο μετεωρολόγος Κλέαρχος Μαρουσάκης.
Χιονίζει στα βόρεια προάστια της Αττικής από σήμερα το απόγευμα με τον μετεωρολόγο Κλέαρχο Μαρουσάκη να επισημαίνει σε ανάρτηση του ότι η σφοδρότητα της κακοκαιρίας Μπάρμπαρα θα είναι τέτοιας μέχρι το πρωί της Πέμπτης που μπορεί να μας θυμίσει το 2002, όταν είχε πέσει πυκνό χιόνι στην Αθήνα μέχρι το κέντρο.
«Μια ατμοσφαιρική διαταραχή από την περιοχή της Πελοποννήσου την οποία τα ατμοσφαιρικά μοντέλα δεν εκτίμησαν σωστά, είχε σαν αποτέλεσμα την μικρή άνοδο της θερμοκρασίας» αναφέρει αρχικά στην ανάρτησή του, τονίζοντας στη συνέχεια ότι «τα προγνωστικά θέλουν κατά περιόδους και κατά τόπους πολύ πυκνές χιονοπτώσεις στον νομό Αττικής μέχρι και την Πέμπτη το πρωί περίπου», γράφει.
Αναλυτικά η ανάρτηση του Κλέαρχου Μαρουσάκη
«Η ΩΡΑ ΤΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ
Μια ατμοσφαιρική διαταραχή από την περιοχή της Πελοποννήσου την οποία τα ατμοσφαιρικά μοντέλα δεν εκτίμησαν σωστά, είχε σαν αποτέλεσμα την μικρή άνοδο της θερμοκρασίας και την αρκετά πιο μεγάλη της σχετικής υγρασίας κι έτσι η υποτροπή του καιρού που αναμέναμε τη νύχτα που μας πέρασε δεν έδωσε τα προβλεπόμενα.
Πλέον όμως η διαταραχή αυτή υποχωρεί ολοένα και πιο νότια ανοίγοντας τον δρόμο για την κάθοδο της χιονομάζας που έδωσε τα πολλά χιόνια προς Θήβα, Βόλο κι όχι μόνο.
Τα προγνωστικά λοιπόν θέλουν κατά περιόδους και κατά τόπους πολύ πυκνές χιονοπτώσεις στο νομό Αττικής μέχρι και την Πέμπτη το πρωί περίπου. Όπως λέω εδώ και ημέρες μέσα από τον τηλεοπτικό μας σταθμό και όχι μόνο, η κακοκαιρία αυτή για την Αττική μπορεί να μας θυμίσει το 2002.
Παραμένουμε σε ετοιμότητα! Τίποτα δεν τελείωσε!»
Ολες οι Ειδήσεις
- Ο Παναιτωλικός έφερε… τούμπα το ματς και επέστρεψε στις νίκες στο ντεμπούτο του Αναστασίου
- Ατρόμητος – Λεβαδειακός 2-2: Aλύγιστος και στο Περιστέρι
- Ιωάννα Τούνη: Φωτογραφίες και βίντεο από το ταξίδι με τις φίλες της στο Λας Βέγκας
- ΑΕΛ Novibet – Ολυμπιακός 0-2: Ερυθρόλευκος «περίπατος» στη Λάρισα με Ελ Κααμπί και κορυφή στη Super League
- Φοινικούντα: Νέα στοιχεία στο μικροσκόπιο των αρχών – Πολύωρη κατάθεση του επιχειρηματία από την Αθήνα που δέχθηκε το πρώτο τηλεφώνημα μετά το έγκλημα
- On line ο καβγάς Κασσελάκη – Τζάκρη – «Δεν απαντάς – Δεν είμαι σε mood τώρα»
- Συνελήφθη ο πρόεδρος του Ατρομήτου: Άδικη η σύλληψη του Βασίλη Μπέτση, θα αποδειχθεί σύντομα, υποστηρίζει η ΠΑΕ
- «Η γη της ελιάς»: Ο Μανούσος τραυματίζει βαριά τον Παρασκευά και ο Λυκούργος τον σκοτώνει
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr
Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook