Η «Μήδεια» καθυστέρησε τους εμβολιασμούς στην Αττική...

Λόγω της κακοκαιρίας αποφασίστηκε να μην πραγματοποιηθούν οι εμβολιασμοί χθες όλη τη μέρα και σήμερα το πρωί.

Τα εμβολιαστικά κέντρα στην Αττική θα ξεκινήσουν να λειτουργούν από τις 12 το μεσημέρι. Όσοι είχαν προγραμματίσει να εμβολιαστούν σήμερα έως τις 12 το μεσημέρι, θα περιμένουν να ενημερωθούν για να κλείσουν νέο ραντεβού.

Νέο ραντεβού θα κλείσουν και όσοι είχαν προγραμματίσει να εμβολιαστούν χθες. Ο γενικός γραμματέας Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας Μάριος Θεμιστοκλέους είπε πως «τις επόμενες ημέρες θα ανακοινώσουμε τον τρόπο με τον οποίο θα επαναπρογραμματιστούν τα ραντεβού.»

Από τη μεριά του, ο Κυριάκος Μητσοτάκης τόνισε χθες ότι θα καλυφθούν τα χαμένα ραντεβού το συντομότερο δυνατόν «ειδικά αυτά τα οποία αφορούν τη δεύτερη δόση».

«Προφανώς, όπως κάνουμε πάντα, θα φροντίσουμε να αξιοποιήσουμε τα εμβόλια τα οποία έμειναν αδιάθετα μέσω του συστήματος που διαθέτουμε έτσι ώστε να μην πάει καμία δόση χαμένη» είπε χαρακτηριστικά και συμπλήρωσε:

«Έχουμε τη δυνατότητα σε κάθε περίπτωση να αναπληρώσουμε τα χαμένα ραντεβού το συντομότερο δυνατόν. Όπως βλέπετε η διαδικασία του εμβολιασμού είναι πάρα πολύ καλά οργανωμένη και θα αντιμετωπίσουμε την οποιαδήποτε δυσκολία, όπως το έχουμε κάνει μέχρι στιγμής».

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook