O πατέρας της 12χρονης στα Πατήσια , κατήγγειλε ότι η κόρη του έπεσε θύμα βιασμού από ένα ζευγάρι Ρομά.

Ωστόσο μια άλλη τελείως διαφορετική εκδοχή αναφορικά με όσα καταγγέλλει ο πατέρας για την αρπαγή και τον βιασμό της 12χρονης κόρης του στα Πατήσια δίνει η 41χρονη γυναίκα που κατηγορείται ως μια εκ των δραστών, η οποία μαζί με τον 39χρονο σύζυγο της φέρονται να άρπαξαν την ανήλικη .

Ο πατέρας του κοριτσιού καταγγέλλει πως χθες το απόγευμα 39χρονος και μια 41χρονη Ρομά άρπαξαν την ανήλικη από το σπίτι στο όποιο φιλοξενείτο, στα Πατήσια, την οδήγησαν σε ένα απόμερο σημείο και στη συνέχεια τη βίασαν.
Ωστόσο, η 41χρονη σύμφωνα με το protothema.gr υποστηρίζει πως η 12χρονη δεν έπεσε θύμα απαγωγής αλλά έφυγε μαζί με τον γιο της ο οποίος την «έκλεψε» για να την παντρευτεί.

Όπως λέει, ούτε η ίδια ούτε ο σύζυγός της γνώριζαν κάτι ενώ η ανήλικη βρίσκεται πλέον μαζί με τον πατέρα της.

«Κλεφτήκαν τα παιδιά. Δεν το ήξερα ούτε εγώ, ούτε ο πατέρας. Πήγε και τους βρήκε αυτός, χτύπησε και το παιδί. Καμία απαγωγή δεν έχει γίνει. Εμείς οι τσιγγάνοι παντρευόμαστε μικροί, το ξέρετε αυτό. Την κοπέλα την έχει πάρει ο πατέρας της τώρα»,τονίζει η 41χρονη, σε βάρος της οποίας σχηματίστηκε δικογραφία μετά τη μήνυση που υπέβαλε ο πατέρας του κοριτσιού.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook