Koλωνός: Αυτός είναι ο αφροδισιολόγος που βίαζε την 12χρονη στο ιατρείο του
Δεν έχουν τέλος οι αποκαλύψεις για την υπόθεση βιασμού της 12χρονης από τον Κολωνό που εξέδιδε ο 52χρονος επιχειρηματίας και προφυλακισμένος Ηλίας Μίχος.
Χτες η Αστυνομία προχώρησε σε 5 νέες συλλήψεις ανδρών η οποίοι κατηγορούνται ότι βίαζαν την 12χρονη που την εξέδιδε ο Ηλίας Μίχος στον Κολωνό, ενώ εμπλεκόμενη στην κατηγορία της μαστροπείας φέρεται και η μητέρα της, που επίσης έχει προφυλακιστεί αλλά αρνείται κατηγορηματικά την όποια συμμετοχή της.
Σύμφωνα με τις υπάρχουσες πληροφορίες ανάμεσα στους πέντε συλληφθέντες είναι και ένας Έλληνας 65χρονος γιατρός δερματολόγος – αφροδισιολόγος, που υπηρετεί σε μεγάλο δημόσιο νοσοκομείο της Αθήνας.

Ο γιατρός φέρεται να είχε γνωρίσει την 12χρονη μέσω του Blindchat. Στη συνέχεια, έκλεισε ραντεβού μαζί της στο ιατρείο του, στην περιοχή του Κολωνού, όπου, σύμφωνα με πληροφορίες, τη βίασε περισσότερες από μία φορές.
Ο 65χρονος μαζί με δύο ακόμη ημεδαπούς, ηλικίας 49 και 44 ετών, και δύο αλλοδαπούς, ηλικίας 50 και 23 ετών, με καταγωγή από το Πακιστάν, κατηγορούνται για “γεννετήσιες πράξεις με ανήλικο συμπληρώσαντα και μη τα 12 έτη, έναντι αμοιβής, κατ’ εξακολούθηση”.
Την ίδια ώρα, έκπληξη προκαλούν τα σχόλια επώνυμων χρηστών του ίντερνετ κάτω από τη σελίδα του 65χρονου δερματολόγου στο Google που κάνουν λόγο για έναν “επικίνδυνο” γιατρό με συμπεριφορά που δεν ταιριάζει σε επαγγελματία υγείας.
«Επικίνδυνος τύπος. Μακριά από αυτόν ειδικά άμα είσαι γυναίκα», γράφει σε σχόλιό της μια ασθενής του πριν από ένα μήνα ενώ ένας άλλος ασθενής περιγράφει την αλλόκοτη συμπεριφορά του 65χρονου.
«Αναίδεια και άνεση που μόνο ασθενή σε γιατρό δεν θυμίζει»…
Οι συλλήψεις της ΕΛΑΣ
Υπενθυμίζεται πως η ΕΛΑΣ προχώρησε σε συλλήψεις δύο Πακιστανών και ενός Έλληνα στον Κολώνο, ενός ακόμη Έλληνα στα Σπάτα και ενός ακόμη στον Πειραιά. Οι αστυνομικοί προχώρησαν στη σύλληψή τους καθώς ταυτοποιήθηκε ότι συνευρέθηκαν επί πληρωμή με τη 12χρονη τουλάχιστον μία φορά.
Η ανακοίνωση της ΕΛΑΣ
«Στο πλαίσιο διερευνώμενης υπόθεσης μαστροπείας στον Κολωνό, από την Υποδιεύθυνση Προστασίας Ανηλίκων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, συνελήφθησαν, σε διάφορες περιοχές της Αττικής, δυνάμει ενταλμάτων, βραδινές ώρες εχθές (14-2-2023), από αστυνομικούς της ανωτέρω Υπηρεσίας, τρεις ημεδαποί, 65, 49 και 44 ετών και δύο αλλοδαποί, 50 και 23 ετών κατηγορούμενοι για γενετήσιες πράξεις με ανήλικο συμπληρώσαντα και μη τα 12 έτη, έναντι αμοιβής, κατ’ εξακολούθηση».
Ολες οι Ειδήσεις
- Η Πολύζου με αγωγή κατά της Κωνσταντοπούλου, της ζητάει 500.000 ευρώ για επεισόδιο στο περιστύλιο της Βουλής
- Πύρινος εφιάλτης στον Άγιο Βασίλειο Βοιωτίας – Δραματικές επιχειρήσεις διάσωσης από θαλάσσης – «Θα καούμε ζωντανοί», οι εκκλήσεις βοήθειας των κατοίκων
- Αντώνης Κρόμπας και Λευτέρης Ελευθερίου σε μία ξεχωριστή παράσταση στο Allwyn Game Time
- Δημήτρης Αλεξάνδρου: Ο μικρός Πάρης χάζευε αποσβολωμένος τη Ρία Ελληνίδου να τραγουδά πάνω στη σκηνή (βίντεο)
- Κλέλια Ανδριολάτου: Οι πόζες με πορτοκαλί ολόσωμο σε παραλία
- Το ατύχημα της Ιωάννας Τούνη: «Παραλίγο να χάσω το μάτι μου στη Μύκονο» – Πώς πήγε να γίνει επεισόδιο με τους μπράβους του ΜακΚόναχι – Βίντεο
- Ρέθυμνο: Σύλληψη στελέχους του ΔΕΔΔΗΕ ενώ συνεχίζεται η μάχη με τις φλόγες – Τεράστιες καταστροφές σε επιχειρήσεις και σπίτια – Κάηκαν πάνω από 45.000 στρέμματα
- Μεγάλη φωτιά στη Βοιωτία, μπαράζ από μηνύματα του 112 για εκκενώσεις σε 4 περιοχές – Μάχη με αναζωπυρώσεις σε Ρέθυμνο και Πάρο, καλύτερη εικόνα στην Αχαΐα
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr
Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook