Ανάμεσα στους 5 συλληφθέντες για τον βιασμό της 12χρονης στον Κολωνό είναι κι ένας 65χρονος γιατρός – δερματολόγος.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο γιατρός, που διατηρεί ιατρείο στον Κολωνό και βρίσκεται κρατούμενος στην Γενική Ασφάλεια φέρεται ότι βίαζε την 12χρονη στο ιατρείο του έναντι του ποσού των 50 ευρώ.

Συνολικά από την αποκάλυψη της υπόθεσης του βιασμού και της μαστροπείας σε βάρος της 12 χρονης έχουν συλληφθεί 16 άτομα.

Στον ΑΝΤ1 και στην εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα» μίλησεσήμερα , η δικηγόρος Ασπασία Ταραχοπούλου, συνήγορος της μητέρας της 12χρονης από τον Κολωνό, η οποία είναι προφυλακισμένη κατηγορούμενη για συνέργεια στην κατηγορία της μαστροπείας που αντιμετωπίζει ο επιχειρηματίας Ηλίας Μίχος, ο οποίος εξέδιδε την ανήλικη.
Αναφερόμενη στις πέντε συλλήψεις που έγιναν την Τετάρτη, όταν οι αστυνομικοί πέρασαν χειροπέδες σε δύο αλλοδαπούς και τρεις Έλληνες, εκ των οποίων και ο 65χρονος ιατρός, η δικηγόρος είπε ότι «στην τελευταία κατάθεση της μικρής, στις 3 Φεβρουαρίου, αναγνώρισε κάποια άτομα και αναμέναμε να βγουν τα εντάλματα σύλληψης».

Σύμφωνα με κάποιες πληροφορίες ο γιατρός δερματολόγος που κατηγορείται για γενετήσιες πράξεις με ανήλικη είναι πατέρας πέντε παιδιών από δύο γάμος ενώ αρνείται την κατηγορία.

Η συνήγορος της μητέρας της 12χρονης κ. Ταραχοπούλου αναφέρθηκε και στην πρώτη συνάντηση της ανήλικης με την προφυλακισμένη μητέρα της, μετά από μήνες, λέγοντας ότι «είδε την μητέρα της, στις 20:30 το βράδυ, μαζί με τον αδελφό της. Ήταν πολύ συγκινητική στιγμή, έκλαιγαν όλοι, ακόμη και η ψυχολόγος που ήταν παρούσα. Ήταν πολύ δύσκολο το παιδί να φεύγει και να αφήνει την μητέρα του στην φυλακή, γιατί το παιδί αισθάνεται ενοχές για όσα έχουν συμβεί στην οικογένεια της»

Η δικηγόρος αναφέρθηκε σε «συνεχείς, πολύωρες και εξαντλητικές καταθέσεις του παιδιού στην ΓΑΔΑ, όχι στο σπίτι του» και σημείωσε ότι «η Πολιτεία δεν έχει κάνει ότι πρέπει και δεν υπάρχει ένα σχέδιο και μια μέριμνα της Πολιτείας για το παιδί και για όλη την οικογένεια», αναφέροντας ότι παρά τις κατά καιρούς διαβεβαιώσεις των αρμοδίων, ακόμη δεν παρέχεται στην 12χρονη κατ΄ οίκον διδασκαλία, προκειμένου να υπάρχει αυξημένη προστασία της.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook