Θεσσαλονίκη: Νεκρό κοριτσάκι 2,5 ετών στο βρεφοκομείο Αγ. Στυλιανός – Είχε πρόβλημα στις αμυγδαλές
Τραγωδία στο δημοτικό βρεφοκομείο Θεσσαλονίκης «Άγιος Στυλιανός» με ένα κοριτσάκι 2,5 ετών από τη Νιγηρία που πέθανε.
Το 2,5 ετών κοριτσάκι χτες είχε μεταφερθεί στο «Ιπποκράτειο Νοσοκομείο» Θεσσαλονίκης όπου λόγω προβλήματος στις αμυγδαλές του δόθηκε αντιβιοτική αγωγή
Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, το κοριτσάκι εντόπισαν χωρίς τις αισθήσεις του, σήμερα το πρωί, εργαζόμενοι του ιδρύματος.
Αμέσως κάλεσαν ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ. Μόλις έφτασαν οι διασώστες, του έκαναν ΚΑΡΠΑ αλλά δε κατάφεραν να επαναφέρουν το παιδί .
Το παιδί, σύμφωνα με πληροφορίες ήταν από τη Νιγηρία και έμενε στη δομή εδώ και δύο χρόνια. Χθες, το παιδί μεταφέρθηκε στο Ιπποκράτειο, όπου δόθηκε σύσταση για αντιβιοτική αγωγή, επανέλεγχο σε δέκα ημέρες και πιθανότητα χειρουργικής αντιμετώπισης στις αμυγδαλές καθώς διαπιστώθηκε υπερτροφη αμυγδαλών και ρινίτιδα.
To κοριτσάκι, φιλοξενούνταν στο Βρεφοκομείο , καθώς είχε κριθεί ακατάλληλο το οικογενειακό του περιβάλλον, ενώ είχε ληφθεί απόφαση να επιστρέψει το προσεχές διάστημα στην οικογένειά του.
Στο δημοτικό βρεφοκομείο έχει σπεύσει ιατροδικαστής και ο γενικός γραμματέας του δήμου Θεσσαλονίκης, Νίκος Λιακόπουλος, προκειμένου να ενημερωθεί για το περιστατικό.
Ο δήμος Θεσσαλονίκης αναμένεται να διενεργήσει ΕΔΕ ώστε να διαπιστωθούν τα αίτια του τραγικού συμβάντος.
Ολες οι Ειδήσεις
- ΑΕΚ – Κραϊόβα 3-2: Επική ανατροπή στις καθυστερήσεις και πρόκριση για την Ένωση στους «16» του Conference League
- Δημοσκόπηση Metron Analysis: Στο 12,9% το προβάδισμα της ΝΔ – Στο πλευρό των αγροτών η κοινωνία – Τι λένε για Τσίπρα, Σαμαρά, Καρυστιανού
- Το μήνυμα του Αρχιεπισκόπου Ιερωνύμου για τα Χριστούγεννα: “Ας στρέψουμε την σκέψη μας στο Βρέφος Της Βηθλεέμ”
- Διαμαντής Καραναστάσης: Οδηγούσε υπό την επήρεια αλκοόλ – Τουπήραν το δίπλωμα, «έπεσε» πρόστιμο 350 ευρώ
- Δέσποινα Βανδή: Στην κουζίνα με τον 18χρονο γιο της, Γιώργο Νικολαΐδη – Βίντεο
- Θοδωρής Μαραντίνης: “Με στενοχωρεί που η κοινή γνώμη περιστρέφεται γύρω από τα προσωπικά μου” (βίντεο)
- Ο διάσημος βιολιστής και διευθυντής της ορχήστρας Γιόχαν Στράους, Αντρέ Ριέ έπαιξε τα ελληνικά κάλαντα των Χριστουγέννων – Βίντεο
- Γεωργιάδης για Κωνσταντοπούλου: «Με είπε επίτηδες παιδοβιαστή, της έστειλα εξώδικο, να ζητήσει συγνώμη, θα της κάνω αγωγή»
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr
Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook