Συγκίνηση στο μνημόσυνο για τις 40 ημέρες από το θάνατο του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου που τελέστηκε σήμερα στην Μητρόπολη Αθηνών.

Το μνημόσυνο του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου τελέστηκε χοροστατούντος του Αρχιεπισκόπου Ιερωνύμου, παρουσία της οικογενείας του και περίπου 250 προσκεκλημένων.

Συγκινημένη η σύζυγός του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου, Άννα Μαρία, τα παιδιά του και τα εγγόνια του, γονάτισαν από σεβασμό κατά τη διάρκεια της τελετής.

Το μνημόσυνο για τον τέως βασιλιά Κωνσταντίνο τέλεσε ο Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος, ο οποίος είχε χοροστατήσει και στην εξόδιο ακολουθία στις 16 Ιανουαρίου.


Ποιοι έδωσαν το «παρών» στο μνημόσυνο

Το μνημόσυνο στη Μητρόπολη Αθηνών για τις 40 ημέρες από την ημέρα του θανάτου του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου ολοκληρώθηκε λίγο πριν τις 12 το μεσημέρι του Σαββάτου.

Μετά την ολοκλήρωση του μνημόσυνου η οικογένεια του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου στάθηκε στα σκαλιά της Μητρόπολης και χαιρέτισε τους συγκεντρωμένους έξω από τον ιερό ναό.

Η οικογένεια δεν επέτρεψε κάμερες και φωτογραφικές μηχανές εντός της εκκλησίας, όπως είχε γίνει στην κηδεία. Μετά την ολοκλήρωση του μνημοσύνου, η οικογένεια του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου, μέσω του γραφείου Τύπου έδωσε φωτογραφίες από το εσωτερικό του ναού, ενώ αύριο Κυριακή θα τελεστεί σε στενό οικογενειακό κύκλο το τρισάγιο στον τάφο του τέως βασιλιά

Δείτε φωτογραφίες μέσα από τη Μητρόπολη

Δείτε εδώ τις αφίξεις τις οικογένειας, των πολιτικών και των φίλων που προσήλθαν για την επιμνημόσυνη δέηση

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook