Βαθιά οδύνη και ανείπωτος ο πόνος των γονιών και των συγγενών έξω από το νοσοκομείο της Λάρισας, όπου μεταφέρονται οι σοροί των θυμάτων από τη σύγκρουση των τρένων στα Τέμπη.

Ραγίζει καρδιές ο θρήνος των συγγενών έξω από το νοσοκομείο της Λάρισας, πολλοί από τους οποίους δίνουν δείγμα DNA για να γίνει η ταυτοποίηση με τις σορούς που έχουν περισυλλεγεί.

Όπως αυτή η μάνα που κλήθηκε για αναγνώριση DNA για την κόρη της: “Που είναι το κορίτσι μου;..” ακούγεται να θρηνεί σύμφωνα με το βίντεο από το onlarissa.gr

Άλλος συγγενής αγνοουμένου μιλά αποκλειστικά στο «LIVE NEWS» και στον Νίκο Ευαγγελάτο.
Η κ. Σαββίνα Χατζηφωτίου, ξαδέλφη ενός αγνοούμενου, μίλησε στο «LIVE NEWS» για τις στιγμές που ζουν.
«Δεν έχουμε κάποιο νέο. Αναμένεται να ανασυρθούν κάποιοι σωροί ακόμη και θα γίνει εξέταση DNA. Δεν υπάρχει πουθενά, έχουν γίνει ήδη οι έλεγχοι».
Ο αγνοούμενος ήταν να ταξιδέψει με το 5ο βαγόνι αλλά ενδέχεται να άλλαξε το εισιτήριο για τοι 2ο όπου βρίσκεται το εστιατόριο.
«Είναι πολλές οι ώρες που δεν έχουμε σημεία της ζωής του, Ταξίδευε μόνος του. Είχε έρθει σπίτι μού λόγω των εορτών και επέστρεψε γιατί έπρεπε να γυρίσει στη δουλειά. Ήταν 23 ετών».

Όπως έχει γίνει γνωστό 36 σοροί δεν έχουν ακόμη ταυτοποιηθεί , ενώ όσο περνούν οι ώρες κορυφώνεται η αγωνία για τους αγνοούμενους

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook