Σύμφωνα με τον Γιώργο Μπαρτζώκη, δικηγόρο ενός εκ των επιζώντων από την τραγωδία των Τεμπών, ακουγόταν οχλαγωγία και μουσική από το σταθμαρχείο

Όπως έχει γίνει πάντως γνωστό από τις μέχρι τώρα μαρτυρίες τα δύο τρένα πρίν από τη σύγκρουση κινούνταν επί 17 λεπτά στην ίδια γραμμή και ο σταθμάρχης φαίνεται να μην έκανε καμία κίνηση που θα απέτρεπε την πολύνεκρη σύγκρουσση στα Τέμπη

Και ενώ η έρευνα για τις συνθήκες του πολύνεκρου σιδηροδρομικού δυστυχήματος συνεχίζονται, ο δικηγόρος ενός εκ των επιζώντων καταγγέλλει πως ο σταθμάρχης την μοιραία ώρα, δεν βρισκόταν στο πόστο του.

Μιλώντας στον ΑΝΤ1, ο Γιώργος Μπαρτζώκης, δήλωσε πως, σταθμάρχης της Λάρισας δεν βρισκόταν στο σταθμό και πως στο σημείο βρισκόταν μόνο ο κλειδούχος. Σύμφωνα με όσα είπε ο δικηγόρος, την ώρα του δυστυχήματος, στις κλήσεις του σταθμάρχη υπήρχε οχλαγωγία και ακουγόταν μουσική. «Στα 100 μέτρα υπάρχει ένα καφέ που δεν είχε μουσική», είπε συμπληρώνοντας πως, «δεν ήταν στη θέση του ο σταθμάρχης. Φαίνεται ότι ο κλειδούχος ήταν στη θέση του σταθμάρχη και ο σταθμάρχης ήταν μακριά».

Είπε μάλιστα πως, οι σχετικές καταγγελίες τεκμηριώνονται από επί τόπια στοιχεία και ότι, «πήγε η Αστυνομία και πήρε το υλικό από τις κάμερες, εγώ ζήτησα να πάρει και τα σκουπίδια».

Ο σταθμάρχης αναμένεται να απολογηθεί εντός της ημέρας, ενώπιον του ανακριτή. Αντιμετωπίζει βαριές κατηγορίες, αφού δεν άλλαξε τα κλειδιά με αποτέλεσμα το τραγικό συμβάν που στοίχισε τη ζωή σε δεκάδες ανθρώπους.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook