Εξελίξεις στην υπόθεση με τους πυροβολισμούς στην καφετέρια στη Νέα Ιωνία, όπου σκοτώθηκε ένας 39χρονος θαμώνας.

Επτά εντάλματα σύλληψης εκδόθηκαν από την Εισαγγελία για τη δολοφονία του 39χρονου υδραυλικού που σημειώθηκε σε καφετέρια στη Νέα Ιωνία, στις 21 Φεβρουαρίου.

Σύμφωνα με πληροφορίες τα έξι εντάλματα αφορούν σε εγκληματική ομάδα γνωστή ως «L» με έδρα κλαμπ στην οδό Λιοσίων, ενώ ένα άτομο δεν έχει ακόμα ταυτοποιηθεί. Το έβδομο ένταλμα αφορά ένοπλο με τον οποίο είχαν το επεισόδιο και πρόκειται, σύμφωνα με την Αστυνομία, για σεσημασμένο για ληστείες και άλλα αδικήματα.

Μάλιστα αυτό το έβδομο ένταλμα που ήταν ένοπλο καθόταν στην παρέα του 39χρονου και συμμετείχε στο επεισόδιο, γεγονός που δημιουργεί στους αστυνομικούς τη σκέψη ότι οι πυροβολισμοί σε βάρος του 39χρονου υδραυλικού να μην ήταν, τελικά, τυχαίοι και να μην αποτέλεσε παράπλευση απώλεια, όπως κυκλοφόρησε αρχικά, αλλά να τον σκόπευσαν σκόπιμα, καθώς μπορεί ήταν μέλος της παρέας με την οποία η συμμορία «L» είχε διαφορές.

Αστυνομικές πηγές ανέφεραν πως η παρέα των επτά Αλβανών μετά τους πυροβολισμούς στο καφέ της οδού Κασταμονής  στη Νέα Ιωνία διέφυγαν με πολυτελές τζιπ και ένα ακόμη όχημα και παραμένουν εξαφανισμένοι. Οι έξι της ομάδας «L» φέρονται να βρίσκονται ακόμα στην Ελλάδα, ενώ θεωρείται πιθανό ο έβδομος (της παρέας του υδραυλικού) να έχει διαφύγει στη χώρα του.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook