Λάρισα: 38χρονη πέταξε το βρέφος της στα σκουπίδια πριν μεταφερθεί στο νοσοκομείο

Ένα οικογενειακό δράμα αποκάλυψε η εσπευσμένη εισαγωγή μιας 38χρονης γυναίκας στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Λάρισας, που ήταν έγκυος, γέννησε και πέταξε το νεογέννητο νεκρό στα σκουπίδια.
Σύμφωνα με πληροφορίες της εφημερίδας «Ελευθερία», η 38χρονη έπειτα από έντονους πόνους και αιμορραγία μεταφέρθηκε αρχικά σε Κέντρο Υγείας και στη συνέχεια εσπευσμένα στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Λάρισας.
Οι γιατροί στο Τμήμα Επειγόντων διαπίστωσαν ότι η αιμορραγία προέρχεται από τοκετό και ότι η 38χρονη αντιμετωπίζει κινδύνους με αφορμή τη σηπτική κατάσταση στην οποία είχε περιέλθει. Έτσι, αποφάσισαν την εισαγωγή της στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας όπου παραμένει νοσηλευόμενη σε σοβαρή κατάσταση.
Αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Λάρισας ερευνώντας την υπόθεση, ανακάλυψαν ότι η 38χρονη γέννησε στο μπάνιο του σπιτιού της στα Καλύβια Ελασσόνας και στη συνέχεια πέταξε το βρέφος σε κάδο απορριμάτων. Στη συνέχεια, οι δικοί, φέρεται ότι πήραν το μωρό από τα σκουπίδια και το μετέφεραν σε αγροτική περιοχή δύο χιλιόμετρα έξω από το χωριό που διέμεναν. Εκεί το έθαψαν πρόχειρα σε χωράφι που άνηκε στην οικογένεια.
Με εισαγγελική εντολή αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσής Ασφάλειας μετέβησαν σε αγροτική περιοχή του νομού, όπου οι οικείοι της 38χρονης είχαν θάψει το βρέφος σε δικό τους χωράφι και χθες το μεσημέρι προχώρησαν στην εκταφή. Σύμφωνα με πληροφορίες οι οικείοι σημειώνουν κατηγορηματικά πως το νεογνό γεννήθηκε νεκρό, ενώ η 38χρονη κατά την εξέτασή της από τους γιατρούς ισχυρίστηκε ότι αγνοούσε πως ήταν έγκυος.
Στο πλαίσιο της διερεύνησης της υπόθεσης, η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας παρήγγειλε ιατροδικαστική εξέταση για να διακριβωθούν τα αίτια θανάτου του βρέφους ενώ αναμένονταν οι οικείοι να κληθούν για να καταθέσουν, προκειμένου, μεταξύ άλλων, να απαντηθεί και το ερώτημα γιατί προχώρησαν στην εν κρυπτώ ταφή του νεογέννητου.
Ολες οι Ειδήσεις
- Σε ύφεση η φωτιά σε Πικέρμι, Ραφήνα, Σπάτα: Κάηκαν σπίτια, δεκάδες απεγκλωβισμοί, σε επιφυλακή για αναζωπυρώσεις η Πυροσβεστική
- Μέρκελ: «Με πλήγωσε όταν με συνέδεσαν με τον ναζισμό» – «Δεν θα ζητούσα συγγνώμη για το πώς χειρίστηκα την κρίση» (βίντεο)
- Πολύ υψηλός κίνδυνος πυρκαγιάς την Παρασκευή σε Αττική, Κύθηρα, Εύβοια, περιοχές της Πελοποννήσου και του Βορείου Αιγαίου
- Φωτιά σε Ραφήνα και Πικέρμι: Προς Σπάτα κινείται το πύρινο μέτωπο –Καίγονται σπίτια, μηνύματα του 112 για εκκενώσεις οικισμών, μάχη των πυροσβεστών
- Κρήτη: Αυτός είναι ο γυμνασιάρχης στο Ηράκλειο που προφυλακίστηκε για βιασμό μαθήτριας – Στη δημοσιότητα τα στοιχεία του
- Ελένη Φουρέιρα: Viral η ατάκα για την καταγωγή της στη συναυλία της: “Τα κάνω όλα εγώ, είμαι Αλβανός»… (βίντεο)
- Big Brother: Ο αρχηγός αποφασίζει να κάνει «ό,τι γουστάρει» -Δείτε το τρέϊλερ και αποσπάσματα
- Mεγάλη φωτιά στη Ραφήνα κοντά σε σπίτια – Μήνυμα του 112 για εκκένωση οικισμών – Κλειστή η Μαραθώνος
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr
Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook