Τι λέει ο αδελφός της 38χρονης που έθαψε το νεογέννητο που γεννήθηκε νεκρό, σε χωράφι στην Ελασσόνα της Λάρισας.

«Τo μωρό ήταν μικρό σαν κινητό, ήταν σε σακούλα, δεν ξέραμε ότι ήταν έγκυος», είπε ο αδελφός της 38χρονης γυναίκας, που νοσηλεύεται, στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» στο Star.

Νεκρό φαίνεται πως γεννήθηκε το 28 εβδομάδων βρέφος στην Ελασσόνα της Λάρισας, όπως δείχνουν τα πρώτα στοιχεία από την ιατροδικαστική εξέταση.

«Τα πρώτα στοιχεία δείχνουν ότι το παιδί γεννήθηκε με εργώδη- δύσκολο- τοκετό και νεκρό», λένε οι πληροφορίες από την ιατροδικαστική εξέταση της Χρυσαυγής Κούση. Αναμένονται τα αποτελέσματα της ιστολογικής εξέτασης που θα ρίξουν περισσότερο φως στα αίτια του θανάτου του εμβρύου.

Υπενθυμίζεται ότι η 38χρονη λεχώνα οδηγήθηκε στο νοσοκομείο Λάρισας με πόνους και αιμορραγία. Πλέον νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση στη ΜΕΘ του ίδιου νοσοκομείου. Η γυναίκα παραδέχτηκε στους γιατρούς ότι γέννησε στο μπάνιο του σπιτιού της στις 8 Μαρτίου και πως δε γνώριζε ότι είναι έγκυος. Ισχυρίστηκε ότι το μωρό ήταν νεκρό όταν γεννήθηκε. Στη συνέχεια, ανέφερε ότι η ίδια το πέταξε στα σκουπίδια και μετά κάλεσε τα αδέλφια της, Εκείνοι το έθαψαν σε παρακείμενο χωράφι στην Ελασσόνα.

Αδελφός 38χρονης: «Τo μωρό ήταν μικρό σαν ένα κινητό, ήταν σε σακούλα»
O ένας εκ των αδελφών της 38χρονης, ο οποίος έθαψε το μωρό, σε ένα αυτοσχέδιο λάκκο σε χωράφι, λίγο έξω από το χωριό τους, μίλησε στην Ευγενία Πουλοπούλου και την εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα».

«Δεν το γνώριζε κανείς. Ούτε ίδια. Μέχρι τώρα πήγαινε στα πρόβατα», ήταν τα πρώτα λόγια του αδελφού της γυναίκας, ο οποίος σημείωσε ότι δεν ξέρει ποιος είναι ο πατέρας του παιδιού και πως δεν έχει εμφανιστεί κανείς.
«Η ίδια λέει πως έβγαλε αίμα. Αν ήξερε ότι ήταν έγκυος δε θα ερχόταν στα πρόβατα. Εγώ πήγα και το έθαψα. Ήταν πολύ μικρό. Ίσα που καταλαβαινόταν, πώς να το πω… ήταν λίγο πιο μεγάλο από ένα κινητό», είπε ο αδελφός της 38χρονης.

Η 38χρονη είναι ανύπαντρη και ζει στο πατρικό της στην Ελασσόνα, με τους ηλικιωμένους γονείς της και τον έναν από τους δύο μεγαλύτερους αδελφούς της. Ο Γιώργος Σόμπολος μίλησε με τη μητέρα της 38χρονης, η οποία δεν ήθελε να δείξει το πρόσωπό της. Χαρακτήρισε όμως την κόρη της «καλό κορίτσι», που είχε μια σχέση αλλά δεν ήταν μαζί με τον άντρα αυτόν. Ούτε και η μητέρα γνώριζε τίποτα για την εγκυμοσύνη της κόρης της και το έμαθε όταν οι αστυνομικοί πήγαν στο σπίτι τους κι έκαναν έρευνα.

Τα αδέλφια της 38χρονης συνελήφθησαν χθες και αφέθηκαν ελεύθερα με εντολή Εισαγγελέα.
Πηγή: star.gr

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook