Ο Μιχάλης Γιαννακός αναφέρθηκε στην τραγωδία των Τεμπών και στην φρίκη που αντίκρυσε στο νοσοκομείο της Λάρισας όταν αντίκρυσε τις σορούς που έφεραν οι διασώστες από το μοιραίο τρένο.

Ο Μιχάλης Γιαννακός, πρόεδρος ΠΟΕΔΗΝ, μίλησε στην εκπομπή «Χαμογέλα και Πάλι!» για τη σύγκρουση των τρένων στα Τέμπη, λέγοντας πως επτά άτομα νοσηλεύονται ελαφρά στα νοσοκομεία και πέντε νοσηλεύονται στη ΜΕΘ.

«Τα πράγματα είναι ευχάριστα από την πλευρά των τραυματιών. Από νωρίς το μεσημέρι της επόμενης της τραγωδίας, ερχόντουσαν συνέχεια νεκροί. Αυτή τη στιγμή, νοσηλεύονται πέντε περιστατικά συνολικά. Δύο στο νοσοκομείο της Λάρισας, ένας στο νοσοκομείο Παπαγεωργίου που πάει πολύ καλά και θα βγει και ένα κοριτσάκι 22 ετών στο Παπανικολάου. Εκτός του ενός που είναι πολύ σοβαρά, πιστεύουμε πως οι υπόλοιποι θα τα καταφέρουν.

Επτά άτομα βρίσκονται στο νοσοκομείο ελαφρά», είπε αρχικά.

Αναφερόμενος στην πρώτη μέρα της τραγωδίας στα Τέμπη οι σκηνές που περιγράφει είναι ανατριχιαστικές:

«Ήμουν στο νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης και της Λάρισας, και μπορούσε να δει κανείς τον τρόμο και το άγχος των τραυματιών για τους υπόλοιπους. Πήγα στην Λάρισα και είδα τους γονείς που ήταν συγκεντρωμένοι στο αμφιθέατρο του νοσοκομείου της Λάριας, να μην γνωρίζουν τι έγιναν στα παιδιά τους. Εγώ έχω να κοιμηθώ από εκείνη τη μέρα γιατί έφεραν ένα φορτηγό ψυγείο γεμάτο μη αναγνωρίσιμες σορούς και διαμελισμένα μέλη και το άνοιξαν και είδα και δεν θα το ξεχάσω ποτέ.Είχαν μεγάλη οργή οι γονείς και οι συγγενείς που αναζητούσαν τους δικούς τους, γιατί δεν μπορούσαν να τους δώσουν λίστα επιβατών. Οι γονείς έλεγαν δεν γίνεται να γνωρίζουμε που είναι ο ντελιβεράς και να μην έχουμε σύστημα τηλεδιοίκησης», πρόσθεσε.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook