Μια νέα μαρτυρία για το σταθμαρχείο του ΟΣΕ στη Λάρισα, έρχεται να προστεθεί σε άλλες, ενισχύοντας την άποψη ότι επικρατούσε το απόλυτο χάος και η ανευθυνότητα

Δεν έχουν τέλος οι αποκαλύψεις για το πώς αντιμετώπιζαν τις θέσεις ευθύνης που είχαν στον ΟΣΕ οι υπάλληλοι εν ώρα εργασίας, όπως το μοιραίο βράδυ της σύγκρουσης των τρένων στα Τέμπη, όπου οι διάλογοι μεταξύ των σταθμαρχών μέσω του υπηρεσιακού ασυρμάτου αφορούν σε σεξουαλικά υπονοούμενα και …σουβλάκια!

Μια νέα καταγγελία υπαλλήλου της καθαριότητας στο σταθμαρχείο της Λάρισας, έρχεται να ρίξει λάδι στη φωτιά, για τον τρόπο με τον οποίο οι εργαζόμενοι σε αυτό δρούσαν ενώ είχαν βάρδια.

Σύμφωνα με την καθαρίστρια του ΟΣΕ , τα πάρτι στο συγκεκριμένο σταθμαρχείο ήταν συχνό φαινόμενο, με τους εργαζόμενους να μαζεύονται με φίλους τους, να βάζουν μουσική και να πίνουν ποτά.

«Εκείνο το βράδυ είχα ρεπό, γιατί βράδυ δουλεύω. Φεύγω από Θεσσαλονίκη με το 63 19:25, είναι αυτό το τρένο δηλαδή, έτσι πάει, και κατεβαίνω στη Λάρισα και μετά κάθομαι εκεί μιάμιση ώρα και περιμένω το 62.

»Μαζεύονταν εκεί πέρα το βράδυ, ας πούμε. Μαζεύονταν, έσβηναν τα φώτα, μουσικές, ουίσκι. Πάρτι ας το πούμε. Εγώ τουλάχιστον όταν πήγαινα εκεί πέρα, έβλεπα κάποια πράγματα, γιατί μιλούσα, χαιρετούσα».

«Ο πίνακας υπολειτουργούσε»
Η ίδια μιλά και για τον περιβόητο πίνακα με τα κλειδιά και την επικοινωνία ανάμεσα σε μηχανοδηγούς αμαξοστοιχιών και σταθμάρχες.

«Ο πίνακας υπολειτουργούσε και θα το ξαναπώ, πιο πολύ συνεννοούνταν με τα τηλέφωνα, σταθμάρχης με μηχανοδηγό. Εγώ αυτό είχα καταλάβει τόσο καιρό, σας είπα είμαι στην καθαριότητα. Η λειτουργία γίνεται με το τηλέφωνο και υπάρχει και ένα σαν GPS εκεί πέρα μηχανοδηγού με σταθμάρχη.

»Δύο χρόνια που είμαι εκεί, πρώτα περνούσε η εμπορική προς Αθήνα από την πρώτη γραμμή της Λάρισας και μετά έφευγε το Intercity 62. Αυτό τώρα πώς έγινε δεν γνωρίζω».

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook