Ο 30χρονος, ο οποίος συνελήφθη ως ύποπτος για την άγρια δολοφονία της 28χρονης φίλης του , στην Πάφο της Κύπρου, ζήτησε μέσω των δικηγόρων να γίνει και 2η νεκροτομή επί της σορού.

Σύμφωνα με το sigmalive ο εκπρόσωπος Τύπου της Αστυνομίας Πάφου είπε ότι το αίτημα της πλευράς του υπόπτου για δεύτερη νεκροτομή, στην οποία θα παρίσταται ιδιώτης ιατροδικαστής, μελετάται από την Νομική Υπηρεσία της Κύπρου.

Ο ύποπτος παρουσιάστηκε σήμερα ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Πάφου το οποίο αποφάσισε την 8ήμερη κράτηση του για διευκόλυνση των ανακρίσεων.

Υπενθυμίζεται ότι η νεκροτομή επί της σορού της 28χρονης Λέσια Μπίκοβα, και η οποία διήρκησε έξι ώρες, κατέδειξε πως η 28χρονη φέρει κάταγμα σε σημείο του υοειδούς οστού, το οποίο παρατηρείται σε περιπτώσεις στραγγαλισμού, ενώ είχε και σημάδια σεξουαλικής κακοποίησης.

Με βάση αυτή την εικόνα η 28χρονη βιάστηκε , στραγγαλίστηκε και στη συνέχεια πετάχτηκε από το γκρεμό στην Πέτρα του Ρωμιού στην Πάφο της Κύπρου.

Ο 30χρονος μάλιστα ήταν αυτός που τηλεφώνησε στην αστυνομία και είπε ότι η 28χρονη γλίστρησε κι έπεσε στον γκρεμό στην προσπάθεια της να βγάλει σέλφι φωτογραφία.

Η 28χρονη Ουκρανή βρισκόταν στην Κύπρο από τις 6 Ιανουαρίου με ειδική άδεια παραμονής στην Κύπρο από την Υπηρεσία Αλλοδαπών και Μετανάστευσης. Την ίδια στιγμή υπάρχουν ενδείξεις, οι οποίες διερευνώνται, ότι είχε επισκεφθεί ξανά στο παρελθόν την Κύπρο, ανέφερε ο εκπρόσωπος της Αστυνομίας.παρελθόν την Κύπρο, ανέφερε ο εκπρόσωπος της Αστυνομίας.

Δείτε εδώ τις ανακοινώσεις της Αστυνομίας για την άγρια δολοφονία της 28χρονης

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook