Για πάνω από 10 χρόνια η δράση του προπονητής του τάε κβο ντο στην Ηλιούπολη που κατηγορείται για βιασμό ανήλικων μαθητριών , τουλάχιστον των πέντε, που τον έχουν καταγγείλει.

Ο Γιάννης Χιωτάκης, ήταν συνεργάτης του 44χρονου προπονητή που διώκεται  για  τους βιασμούς 5  ανήλικων κοριτσιών μίλησε στην «Κοινωνία Ώρα ΜΕGA»

«Δεν έπεσα από τα σύννεφα. Έβλεπα συνεχώς να μεταφέρει κορίτσια με την μηχανή του και το αυτοκίνητό του.

Συνεχώς είχε μαζί του μία αθλήτρια», είπε αρχικά ο κ. Χιωτάκης που γνώριζε πολύ καλά τόσο προσωπικά όσο και επαγγελματικά τον 44χρονο κατηγορούμενο προπονητή Ταε κβο ντο.

Μάλιστα, τόνισε ο κ. Χιωτάκης ότι ο κατηγορούμενος «είχε ταλέντο να κρύβεται φανερά» κι ανέφερε ότι είχε εκφράσει τους προβληματισμούς του σε μία μητέρα, όπου αποδείχθηκε ότι είχε δίκιο τελικά ο Γιάννης Χιωτάκης.
Στην συνέχεια περιέγραψε ότι όταν είχε χωρίσει με την γυναίκα του ο 44χρονος είχε ένα βίαιο ξέσπασμα και είχε απειλήσει ότι θα αυτοκτονήσει.

«Επειδή είχαμε φιλικές σχέσεις του είχα να φέρει ότι πρέπει να είμαστε προσεκτικοί με την συμπεριφορά μας κι μου είχε απαντήσει ”όλα καλά δάσκαλε”», τόνισε ο κ. Χιωτάκης.

Καταλήγοντας ο πρώην συνεργάτης του 44χρονου κατηγορούμενου προπονητή ανέφερε ότι γνωρίζει τις κοπέλες που έχουν κάνει τις καταγγελίες και θέτει τον εαυτό του διαθέσιμο στις αρχές να καταθέσει.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook