Σε βαθμό κακουργήματος διώκεται ο 44χρονος προπονητής του ταε κβο ντο από την Ηλιούπολη που κατηγορείται για βιασμούς τουλάχιστον πέντε ανήλικων μαθητριών του.

Σήμερα ο προπονητής οδηγήθηκε στον ανακριτή αλλά ζήτησε και πήρε προθεσμία για να απολογηθεί την ερχόμενη Δευτέρα 27 Μαρτίου.

Σε βάρος του έχει ασκηθεί δίωξη για βιασμό κατά συρροή, κατάχρηση ανηλίκων σε ασέλγεια, παραβίαση προσωπικών δεδομένων, προμήθεια και κατοχή ναρκωτικών.


Την ίδια ώρα συνεχίζονται οι έρευνες για το αν υπάρχουν και άλλα θύματα του – ανήλικες – πέραν των 5 κοριτσιών που τον κατήγγειλαν.

Σύμφωνα με την αστυνομική έρευνα ο προπονητής έδρασε βιάζοντας τις πέντε μαθήτριες του σε ηλικία 12-16 ετών , ενώ μετά την ενηλικίωση τους οι κοπέλλες βρήκαν το κουράγιο τον κατήγγειλαν.

Ο χρόνος της αποτρόπαιας δράσης του τοποθετείται από το 2009-2020 , δηλαδή 11 ολόκληρα χρόνια ενώ εκβίαζε τις μαθήτριες που βίαζε να μην μιλήσουν στους γονείς τους γιατί θα αυτοκτονούσε!


Τι υποστηρίζει ο δικηγόρος των θυμάτων

Ο δικηγόρος των θυμάτων αποκάλυψε ότι οι εντολείς του φοβούνται ότι συνέχιζε μέχρι τη σύλληψή του τη δράση του.

«Είχαν την αίσθηση ότι και σήμερα που μιλάμε υπάρχουν τέτοιες συμπεριφορές, και ότι υπάρχουν παιδιά που κινδυνεύουν από τέτοιου είδους πράξεις» αναφέρει ο δικηγόρος των θυμάτων, Αντώνης Πεπελάσης.

«Το σοκαριστικό είναι ότι είχα πιάσει μία μητέρα για να της πω ότι κυκλοφορεί με το κορίτσι της και δέχτηκα επίθεση. “Γιάννη τι μας λες; Τον Άρη τον ξέρουμε”. Είχε κερδίσει την εμπιστοσύνη τους» λέει ο προπονητής Τάε Κβον Ντο, Ιωάννης Χιωτάκης, για τον 44χρονο ο οποίος κέρδιζε την εμπιστοσύνη των γονιών των παιδιών, με τα οποία έκανε ακόμα και ταξίδια στο πλαίσιο τουρνουά πολεμικών τεχνών.

«Τα ταξίδια με τις αθλήτριες ήταν γνωστό ότι τα έκανε, και στην Ελλάδα και στο εξωτερικό» αναφέρει θεία ανήλικης μαθήτριας.

Πάντως, ο προπονητής και φίλος του 44χρονου Γιάννης Χιωτάκης αποκαλύπτει ότι ο κατηγορούμενος του είχε ζητήσει το πτυχίο προπονητικής για να μπορέσει να ανοίξει το γυμναστήριο. «Χρειάζεται να είναι κάποιος πτυχιούχος προπονητής. Αυτός δεν ήταν πτυχιούχος προπονητής» επισημαίνει ακόμη ο ίδιος.

Την ίδια ώρα, με εντολή του υφυπουργού Αθλητισμού ανακαλείται η άδεια ασκήσεως επαγγέλματος του προπονητή Τάε Κβον Ντο του 44χρονου.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook