Νέα υπόθεση revenge pom με δράστη έναν 14χρονο μαθητή σε Γυμνάσιο της Ρόδου και θύμα μια 13χρονη συμμαθήτρια του με την οποία είχε σχέση.

Την ιδέα σύμφωνα με τη dimokratiki.gr είχε μια άλλη συμμαθήτρια που έπεισε τον 14 χρονο να βιντεοσκοπήσει ερωτικές του στιγμές με την 13χρονη και στη συνέχεια να της στείλει 7 βίντεο λίγων δευτερολέπτων το καθένα, τα οποία κοινοποιήθηκαν σε όλο το σχολείο!

Το κορίτσι που «εμπνεύστηκε» το όλο σκηνικό με την βιντεοσκόπηση δελέασε τον συμμαθητή της καθώς του υποσχέθηκε… αμοιβή 2000 ευρώ!

Μετά την αποκάλυψη της φρικτής αυτής υπόθεσης οι δύο ανήλικοι δράστες κατηγορούνται για διακίνηση πορνογραφικού υλικού.

Τα χρήματα ουδέποτε  δόθηκαν ενώ το βίντεο φέρεται να μαγνητοσκοπήθηκε από τον 13χρονο που έπεισε το θύμα του ότι την ώρα εκείνη έστελνε μήνυμα στην μητέρα του και ακολούθως απεστάλη στην άλλη μαθήτρια, η οποία και το προώθησε σε όλο το σχολείο.

Ο ανήλικος μάλιστα φέρεται να ενημέρωσε την διεύθυνση του σχολείου που τον κάλεσε για εξηγήσεις ότι είχε στείλει 7 βίντεο στην συμμαθήτριά του διάρκειας λίγων δευτερολέπτων το καθένα.

Τα Βίντεο στα οποίο δεν φαίνονται πρόσωπα κυκλοφόρησαν πάντως σε όλο το σχολείο και συγκεκριμένα σε ομαδική συνομιλία μαθητών στα social media.

Η παράνομη μαγνητοσκόπηση φέρεται να έγινε την 24η Φεβρουαρίου 2023, το αδίκημα φέρεται να διαπιστώθηκε την 8η Μαρτίου 2023 και η παραγγελία έρευνας δόθηκε δύο μέρες μετά από την Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ρόδου.

Ο διευθυντής του σχολείου ενημερώθηκε από σχολική σύμβουλο που έμαθε τι είχε συμβεί κατά την διάρκεια διαλείμματος.

Η ανήλικη μαθήτρια – θύμα κλήθηκε από τον διευθυντή και ενημέρωσε για το τι είχε συμβεί, ακολούθως ενημερώθηκαν οι γονείς της και η Εισαγγελία, που κίνησε την διαδικασία έρευνας από την Ασφάλεια και κατάσχεσης κινητών τηλεφώνων και ελέγχου τους από την Διεύθυνση Εγκληματολογικών Ερευνών.

Για την λήψη καταθέσεων από τους ανήλικους μαθητές έχει διοριστεί παιδοψυχίατρος-πραγματογνώμονας, ενώ στο πλαίσιο της ίδιας έρευνας θα καταθέσουν και καθηγητές.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook