Και δεύτερη δικογραφία για διακίνηση πορνογραφικού υλικού με θύμα ένα ανήλικο κορίτσι , εκκρεμεί σε βάρος του λυράρη που κατηγορείται για βιασμό και μαστροπεία του 11χρονου αγοριού στο Ηράκλειο Κρήτης.

Ο 66χρονος λυράρης διώκεται σε βαθμό κακουργήματος για βιασμό και μαστροπεία ανηλίκου και πήρε προθεσμία να απολογηθεί την ερχόμενη Παρασκευή , ενώ μέχρι τότε κρατείται.

Ο 66χρονος, όπως αναφέρει το cretalive.gr, με μαύρα ρούχα, καπέλο και γυαλιά, έφτασε στον εισαγγελέα λίγο μετά τις 11:00 το πρωί, όπου οδηγήθηκε στον εισαγγελέα συνοδεία ισχυρών αστυνομικών δυνάμεων. Στο μεταξύ πλήθος κόσμου συγκεντρώθηκε έξω από τα Δικαστήρια Ηρακλείου την ώρα που γινόταν η μεταφορά του 66χρονου λυράρη.

Ο κατηγορούμενος φέρεται να αρνήθηκε τις κατηγορίες, λέγοντας πως δεν είναι γνώστης της τεχνολογίας και δεν είναι σε θέση να δημιουργήσει τα διαφορετικά προφίλ στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης που αναφέρονται στη δικογραφία ότι δημιούργησε για να «προωθήσει» το παιδί και σε άλλα άτομα.

Επίσης, σύμφωνα πάντα με πληροφορίες, ο ίδιος αναμένεται να επικαλεστεί ότι το επίμαχο χρονικό διάστημα για λόγους υγείας δεν ήταν δυνατόν να είχε κάνει κάτι τέτοιο.

Την ίδια ώρα οι έρευνες των αρχών είναι εξέλιξη προκειμένου να αποκαλυφθούν και τα άλλα άτομα, εκτός από τον γιατρό σε νοσοκομείο της πόλης, που ήρθαν σε επαφή με το παιδί.

Δείτε εδώ πως ξετυλίχτηκε το κουβάρι αυτής της φρικαλέας υπόθεσης

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook