Σε εξέλιξη είναι η έρευνα των Αρχών σχετικά με τη νέα φρικιαστική υπόθεση βιασμού και μαστροπείας ανηλίκου στην Κρήτη, με φερόμενο δράστη έναν 66χρονο λυράρη.

Τα όσα έχουν έρθει στο φως της δημοσιότητας φανερώνουν την δράση του 66χρονου, καθώς και ακόμη ενός 46χρονου γιατρού που  φέρεται ήταν “πελάτης” και να βίαζε τον ανήλικο αλλά δεν έχει συλληφθεί ακόμα.

Παράλληλα η σύλληψη του λυράρη έφερε στην επιφάνεια και τον εφιάλτη που ζούσε ο ανήλικος, από την ηλικία των 11 χρόνων , όταν ο κατηγορούμενος άρχισε να τον βιάζει και να τον εκδίδει σε άλλους άνδρες παιδόφιλους.

Όπως έγινε γνωστό ο 66χρονος κατηγορούμενος εκβίαζε τον ανήλικο ότι αν μιλούσε θα έκανε κακό τους γονείς του και στον αδελφό του.

Με τον 66χρονο να έχει πάρει προθεσμία για να απολογηθεί την ερχόμενη Παρασκευή, οι γονείς του 15χρονου αγοριού μιλούν αποκλειστικά στο MEGA, ζητώντας την παραδειγματική του τιμωρία.

Να σημειωθεί ότι το παιδί άρχισε να ξετυλίγει το κουβάρι των αποκαλύψεων όταν του εξήγησαν ότι θα πρέπει να μιλήσει γιατί υπάρχει πιθανότητα κι άλλα παιδιά να περνούν το ίδιο.

«Να τιμωρηθεί το ανθρωπόμορφο τέρας»
«Σας παρακαλούμε να προστατεύσετε το παιδί μας και να επιδείξετε την ίδια ευαισθησία με αυτήν που επέδειξαν οι Αρχές. Αυτήν την στιγμή προέχει το παιδί. Είναι πάνω απ’ όλα το παιδί μας.

»Έχουμε απόλυτη εμπιστοσύνη στη δικαιοσύνη και ζητάμε όλοι μας και πρώτα – πρώτα το παιδί μας, την παραδειγματική τιμωρία αυτού του ανθρωπόμορφου τέρατος. Ας ανοίξουν τα στόματα κι ας φανερωθεί όλη η αλήθεια επιτέλους».

Άμεσες ενέργειες κατά του 46χρονου γιατρού, εφόσον εμπλέκεται στην υπόθεση μαστροπείας, ανήγγειλε ο πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Ηρακλείου 

Άμεσες ενέργειες κατά του 46χρονου γιατρού, ο οποίος φέρεται να εμπλέκεται στη νέα υπόθεση βιασμού και μαστροπείας 15χρονου από την Κρήτη, προανήγγειλε, μέσω του MEGA, ο πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Ηρακλείου, Αλέξανδρος Πατριανάκος.

«Προκαλεί αποτροπιασμό σε όλη την κοινωνία και πόσω μάλλον ένας άνθρωπος που έχει το λειτούργημα του γιατρού. Έχουμε στείλει ήδη επιστολές σε εισαγγελία, ΔΙΠΕ και τη διοίκηση του νοσοκομείου για να μάθουμε τι έχει γίνει ώστε να προχωρήσουμε με γοργούς ρυθμούς, αν αποδειχθούν όλα αυτά, για να δούμε τι περαιτέρω ενέργειες θα κάνουμε».

Σύμφωνα με τον κ. Πατριανάκο, «δεν μπορούν να γίνονται ανεκτά τέτοια γεγονότα».

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook