Οι έντονοι καπνοί και η μυρωδιά τράβηξαν την προσοχή των συνοδών των ασθενών που βρισκόντουσαν στον διάδρομο στο νοσοκομείο του Ρίου στην Πάτρα και ήταν αυτοί οι οποίοι επενέβησαν με πυροσβεστήρες για να σβήσουν τη φωτιά.

Διασωληνωμένος νοσηλεύεται ο ασθενής ο οποίος σήμερα το πρωί, έβαλε φωτιά στο στρώμα του κρεβατιού του, σε δωμάτιο του δευτέρου ορόφου της Α’ Ορθοπεδικής Κλινικής στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ρίου.

Η φωτιά ξέσπασε σε δωμάτιο της Α’ Ορθοπεδικής Κλινικής, λόγω ενός τσιγάρου που έπεσε από νοσηλευόμενο.
Συγκεκριμένα, σύμφωνα με πληροφορίες του pelop.gr, ο νοσηλευόμενος βρισκόταν μόνος του στο δωμάτιο και αποφάσισε να ανάψει τσιγάρο. Όμως, όλα πήραν διαφορετική τροπή, όταν το τσιγάρο του έπεσε στο κρεβάτι με αποτέλεσμα να πάρουν φωτιά τα κλινοσκεπάσματα.

Ο ίδιος προσπάθησε να σβήσει την φωτιά με τα χέρια του, με αποτέλεσμα να υποστεί εγκαύματα β’ και γ’ βαθμού. Σύμφωνα με πληροφορίες του pelop.gr, ο άνδρας νοσηλεύεται διασωληνωμένος.


Οι καπνοί που έβγαιναν από το δωμάτιο αλλά και η χαρακτηριστική μυρωδιά, τράβηξαν την προσοχή των συνοδών των ασθενών που βρισκόντουσαν εκείνη την στιγμή στο κτίριο.

Έτσι, η φωτιά έγινε αντιληπτή και οι συνοδοί των ασθενών που βρισκόντουσαν στον διάδρομο, με τη χρήση πυροσβεστήρων που υπήρχαν στον χώρο, ανέλαβαν δράση μέχρις ότου να φτάσει στο σημείο η Πυροσβεστική, η οποία έσπευσε άμεσα. Σημειώνεται πως στο σημείο έσπευσαν έξι οχήματα της Πυροσβεστικής με 12 άνδρες, οι οποίοι έθεσαν την κατάσταση υπό έλεγχο.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook