Η Hellenic Train προχώρησε στην επιστροφή του εισιτηρίου για το μοιραίο δρολογόγιο της αμαξοστοιχίας Intercity που συγκρούστηκε ε στα Τέμπη με την εμπορική παρασύροντας στο θάνατο 57 ανθρώπους.

Ένα μήνα μετά το τραγικό δυστύχημα στα Τέμπη, η Hellenic Train επέστρεψε το ποσό που αντιστοιχεί σ το εισιτήριο που πλήρωσαν διαδικτυακά όσοι και όσες βρίσκονταν στο μοιραίο τρένο.

Τι αναφέρει το ρεπορτάζ από την εκπομπή “Το Πρωινό” του ΑΝΤ1 για την επιστροφή χρημάτων του εισιτηρίου του μοιραίου τρένου στους συγγενείς των θυμάτων

Μιλώντας στον ΑΝΤ1 ο αδερφός του αδικοχαμένου Βαγγέλη Βλάχου, Βάιος, ανέφερε χαρακτηριστικά πως «αυτή η επιστροφή των χρημάτων μπορεί να γίνει με αίτηση των επιβατών. Αυτό γίνεται για ακύρωση ή για καθυστέρηση. Λογιστικά αυτό που συνέβη είναι μια καθυστέρηση πάνω των 60 λεπτών. Με συγχωρείτε αλλά η καθυστέρηση είναι άνω του ενός μήνα, για πάντα. Έχουν φύγει όλοι οι άνθρωποί μας. Και αυτό το έχουν λάβει οικογένειες με θύματα, με τραυματίες. Γιατί πρέπει να περνάμε κάτι τέτοιο. Γιατί να ανακαλύπτουμε κάθε μέρα πράγματα που σε πιέζουν να αποδεχτείς κάτι που δεν θέλεις να αποδεχτείς».

Έθεσε επίσης και τον προβληματισμό του εάν λεφτά επεστράφησαν και σε λογαριασμούς νεκρών, εάν από αυτούς έγινε η κράτηση. «Να μπω εγώ στο λογαριασμό του νεκρού αδερφού μου να δω αν του επέστρεψαν τα 30 ευρώ;».
Είπε επίσης πως απ’ όσο ξέρει παρόμοια οργή έχουν και άλλοι συγγενείς θυμάτων.

Από την πλευρά του, ο Στέλιος Ρίμπας, πατέρας επιζήσασας που βρισκόταν στο 6ο βαγόνι την ώρα της σύγκρουσης, δήλωσε εξοργισμένος.

«Δεν έχω ενημέρωση για κάτι τέτοιο μέχρι στιγμής. Η κόρη μου ήταν από αυτούς που έφτασε στη Θεσσαλονίκη με λεωφορείο μετά τη σύγκρουση» είπε χαρακτηριστικά.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook