Προφυλακίστηκε ο 66χρονος λυράρης, ο οποίος κατηγορείται ότι βίαζε και εξέδιδε ένα 11χρονο αγόρι από το 2018 μέχρι σήμερα, στο Ηράκλειο Κρήτης.

Λίγο μετά τις 4 το απόγευμα ολοκληρώθηκε η απολογία του 66χρονου, με την ανακρίτρια και τον εισαγγελέα να αποφασίζουν ομόφωνα την προφυλάκισή του.

Κατά τη διάρκεια της απολογίας του, ο λυράρης αρνήθηκε όλες τις κατηγορίες και ανέφερε στην ανακρίτρια ότι του έχουν στήσει πλεκτάνη. Ωστόσο, όπως φαίνεται, δεν έπεισε ανακριτή και εισαγγελέα.

Οι κατηγορίες που τον βαρύνουν είναι σε βαθμό κακουργήματος για τα τα αδικήματα του βιασμού, της μαστροπείας, γενετήσιες πράξεις με ανήλικους και προσβολής γενετήσιας αξιοπρέπειας.

Ο συνήγορος του 66χρονου έκανε λόγο για πλήρη απουσία αποδεικτικών στοιχείων και για μία δικογραφία που βασίζεται αποκλειστικά και μόνο στην περιγραφή του παιδιού, χωρίς να υπάρχει κανένα ψηφιακό ίχνος του 66χρονου και καμία κάμερα που να τον έχει καταγράψει στα σημεία που έχει υποδείξει ο 15χρονος.

Ακόμη, ο συνήγορος του λυράρη τόνισε πως θα επικαλεστούν και ιδιόχειρο σημείωμα του παιδιού, το οποίο είχε δώσει στη μητέρα του την ημέρα που εντόπισε ευαίσθητο περιεχόμενο στο κινητό του. Όπως υποστήριξε ο δικηγόρος, στο σημείωμα αυτό παρουσιάζεται μία διαφορετική εκδοχή του παιδιού.

Τέλος, έχει ζητηθεί να γίνει επανεξέταση του αγοριού με οπτικοακουστική καταγραφή, κάτι το οποίο δεν έγινε κατά την προανακριτική διαδικασία, σύμφωνα με τον δικηγόρο του 66χρονου.

Το χρονικό της φρίκης
Ο εφιάλτης ξεκίνησε το 2018, όταν το αγόρι ήταν σε ηλικία 11 ετών. Ο 66χρονος λυράρης προσέγγισε τον ανήλικο ισχυριζόμενος ότι είναι φίλος των γονιών του.

Ο κατηγορούμενος φέρεται να παρακολουθούσε το παιδί στις εξωσχολικές του δραστηριότητες, ενώ παράλληλα προσπαθούσε να χτίσει σταδιακά επαφές με τον 11χρονο.

Η υπόθεση είδε το φως της δημοσιότητας όταν η μητέρα του 15χρονου αγοριού εντόπισε πρόσφατα φωτογραφίες με ευαίσθητο περιεχόμενο στο κινητό του. Η αντίδρασή της ήταν άμεση, με τη μητέρα να σπεύδει να ενημερώσει τις Αρχές, ενώ έδωσε στην αστυνομία το κινητό και το τάμπλετ του παιδιού κι έτσι ξεκίνησε να ξετυλίγεται το κουβάρι της φρικιαστικής αυτής υπόθεσης.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook